raLara.03 a scris:
Multumesc de incurajari si de precizarile privind legea "micii reforme" ... cred ca am sa ies sa imi iau un cod gata modificat la zi cu legea respectiva pentru a economisi umpic de timp... apropo, include modificari si asupra codului de proc. pen.? inca nu am apucat sa ma uit peste ea.
Si oare cand vom afla ce modificari vor fi? Sper ca in curand!! Pentru ca asa cum a spus si Laura, intr-un fel inveti pentru subiect de sinteza, altfel pentru subiect grila.
Legea "micii reforme" sau Legea nr.220/2010 include modificari privind CPP, CPC, plus modificarile din Codul familiei in materie de divort si modificarile altor legi care din fericire nu intra in bibliografia pentru concurs. Nu stiu sigur daca au aparut codurile modificate deja, deoarece a intrat in vigoare de putin timp (27 noiembrie 2010) dar daca le gasesti este mult mai bine, te scuteste de o munca :)
Cred ca in ianuarie vor lua o decizie cu privire la desfasurarea examenului, oricum vom afla din timp, mai bine nu ne mai stresam acum si cu asta.