avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
S-a reprofilat careva pe udroiu dupa sesiunea din august? am vazut ca are o noua carte scoasa
din ce am citit pe forum am vazut ca majoritate au citit mitrache si toader la penal si boroi, ciobanu la civil(cu completarile deak,neagu,bulai etc),eu in primi ani de facultate am citit doar "cartile" profesorilor de la fac la care studiez(particulara) ,pe care ne obligau sa le cumparam ,oricum mai am 2 ani de fac(de fapt 1,5)si cu un prog de invatat pus la punct sper sa reusesc sa dau la inm 2012.

daca ma mai poate ajuta cineva cu sfaturi acum la "inceput" ii sunt recunoscator.
Neatza tuturor:ce faceti?merge treaba?dragii mei eu am tras chiulul ieri pt ca am avut o zi plina.M-au apucat remuscarile ca nu am deschis o carte ieri dar trag azi tare.Spor la treaba.Va invit la o ceasca de orz pt o zi plina de energie.O zi buna tuturor.Eu am luat-o cu invatatul de la inceput pt ca tot am impresia ca imi scapa cate ceva.Sunt la Civil la introducere.Din cate am citit pe forum trebuie sa visam materia ca sa avem curaj sa ne prezentam la examen.E greu,e mult...dar se poate.
fluturas66 a scris:

S-a reprofilat careva pe udroiu dupa sesiunea din august? am vazut ca are o noua carte scoasa

Pe forumul celalalt, cu admiterea din ianuarie se vorbeste despre Udroiu, multi si-au comandat cartile. Va scoate si una de PP pe noua reforma, dar va aparea abia la anul si la editura Hamangiu trebuie sa ti-o comanzi de acum. Nu stiu cum sunt ca nu le-am comandat, dar ceilalti colegi sunt multumiti!
gap22 a scris:

Neatza tuturor:ce faceti?merge treaba?dragii mei eu am tras chiulul ieri pt ca am avut o zi plina.M-au apucat remuscarile ca nu am deschis o carte ieri dar trag azi tare.Spor la treaba.Va invit la o ceasca de orz pt o zi plina de energie.O zi buna tuturor.Eu am luat-o cu invatatul de la inceput pt ca tot am impresia ca imi scapa cate ceva.Sunt la Civil la introducere.Din cate am citit pe forum trebuie sa visam materia ca sa avem curaj sa ne prezentam la examen.E greu,e mult...dar se poate.

Treaba merge si noi pe langa ea!:D Glumesc! Astazi sunt la prescriptie, nu o termin, caci mai am vreo trei sau patru capitole, dar pana luni trag sperante...stii si tu, speranta moare ultima, dar pana la urma moare si ea!....Offfff cred ca mereu vom avea impresia ca ne scapa ceva, din pacate. Spor la invatat si asimilat!

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)