Laura2626 a scris:
Eu invat la partea generala din Boroi si Bulai, cu al lui manual, mi-am mai clatit ochii si pe Streteanu (pe topicul celalalt colegii si-au comandat Udroiu, eu una nu am de gand sa mai comand nimic, imi ajung cate am, prea multe materiale mai mult ma zapacesc) si la partea speciala din Toader, iar pentru proceduri, Lorincz in combinatie cu Neagu (tratatele nu mapa) si bineinteles faimosul cod!
La ce master te-ai inscris fluturas? Pe cariera judiciara sau pe stiinte penale?
Hey, ms de raspuns. M-am inscris la comunitar..dupa inm in vara nu am mai vrut sa fac tot civil si penal. La procedura penala am gresit foarte multe la inm , adevarat ca la unele parca eram batuta in cap....
voi ce coduri aveti? Nu stiu ce sa cumpar caci sunt o mie si una de carti :notate,adnotate,comentate...etc
Multumesc de incurajari si de precizarile privind legea "micii reforme" ... cred ca am sa ies sa imi iau un cod gata modificat la zi cu legea respectiva pentru a economisi umpic de timp... apropo, include modificari si asupra codului de proc. pen.? inca nu am apucat sa ma uit peste ea.
Si oare cand vom afla ce modificari vor fi? Sper ca in curand!! Pentru ca asa cum a spus si Laura, intr-un fel inveti pentru subiect de sinteza, altfel pentru subiect grila.
raLara.03 a scris:
Multumesc de incurajari si de precizarile privind legea "micii reforme" ... cred ca am sa ies sa imi iau un cod gata modificat la zi cu legea respectiva pentru a economisi umpic de timp... apropo, include modificari si asupra codului de proc. pen.? inca nu am apucat sa ma uit peste ea.
Si oare cand vom afla ce modificari vor fi? Sper ca in curand!! Pentru ca asa cum a spus si Laura, intr-un fel inveti pentru subiect de sinteza, altfel pentru subiect grila.
ral.ara.03 este Legea Nr. 202/2010, cea a micii reforme,scuze dar am tastat gresit, abia mai vad tastele!
Mea culpa!:oops: