avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
fluturas66 a scris:

Laura2626 a scris:

Eu invat la partea generala din Boroi si Bulai, cu al lui manual, mi-am mai clatit ochii si pe Streteanu (pe topicul celalalt colegii si-au comandat Udroiu, eu una nu am de gand sa mai comand nimic, imi ajung cate am, prea multe materiale mai mult ma zapacesc) si la partea speciala din Toader, iar pentru proceduri, Lorincz in combinatie cu Neagu (tratatele nu mapa) si bineinteles faimosul cod!
La ce master te-ai inscris fluturas? Pe cariera judiciara sau pe stiinte penale?

Hey, ms de raspuns. M-am inscris la comunitar..dupa inm in vara nu am mai vrut sa fac tot civil si penal. La procedura penala am gresit foarte multe la inm , adevarat ca la unele parca eram batuta in cap....

Cu multa placere:) Suna bine master pe drept comunitar. Cred ca te-ai saturat de civil si penal, putina diversitate nu strica. Bafta multa in ianuarie, sa fie cu noroc!:)
danielmunteanu a scris:

voi ce coduri aveti? Nu stiu ce sa cumpar caci sunt o mie si una de carti :notate,adnotate,comentate...etc

Buna,
Eu am niste coduri normale, in sensul ca nu sunt adnotate si nici comentate, de aceea invat cu tratatul si codul in fata. Mergi intr-o librarie si rasfoieste codurile, comentate sau adnotate, vezi cum sunt structurate, daca intelegi sau nu si dupa comanda. Pe net e greu sa vezi continutul lor, de aici si confuzia.
raLara.03 a scris:

Multumesc de incurajari si de precizarile privind legea "micii reforme" ... cred ca am sa ies sa imi iau un cod gata modificat la zi cu legea respectiva pentru a economisi umpic de timp... apropo, include modificari si asupra codului de proc. pen.? inca nu am apucat sa ma uit peste ea.

Si oare cand vom afla ce modificari vor fi? Sper ca in curand!! Pentru ca asa cum a spus si Laura, intr-un fel inveti pentru subiect de sinteza, altfel pentru subiect grila.

ral.ara.03 este Legea Nr. 202/2010, cea a micii reforme,scuze dar am tastat gresit, abia mai vad tastele!
Mea culpa!:oops:
vreau sa dau peste doi ani la inm si nu stiu ce sa invat mai intai#-o civil,CPC,penalul sau CPP.o idee daca ma poate ajuta cineva.multumesc.:sorry:
Laura2626 a scris:

raLara.03 a scris:

Multumesc de incurajari si de precizarile privind legea "micii reforme" ... cred ca am sa ies sa imi iau un cod gata modificat la zi cu legea respectiva pentru a economisi umpic de timp... apropo, include modificari si asupra codului de proc. pen.? inca nu am apucat sa ma uit peste ea.

Si oare cand vom afla ce modificari vor fi? Sper ca in curand!! Pentru ca asa cum a spus si Laura, intr-un fel inveti pentru subiect de sinteza, altfel pentru subiect grila.

ral.ara.03 este Legea Nr. 202/2010, cea a micii reforme,scuze dar am tastat gresit, abia mai vad tastele!
Mea culpa!:oops:

e ok, oricum stiam ce nr. are:)

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)