gap22 a scris:
Buna seara tuturor.Ma gandesc cu groaza ca vor fi schimbari cand vom da noi in august.M-am uitat pe cateva teste de rationament logic.Am descarcat si ghidul dar parca tot nu reusesc sa le dau de cap asa cum trebuie.Imi place sa cred despre mine ca ma duce capul dar tot e greu.Cate trebuie sa facem?Minim 30?cred ca deja ati observat ca eu am trecut de prima proba...Hai fratilor lasati-ma sa visez putin...macar azi...#-o o seara buna tuturor.sa nu uit:de Udroiu ce ziceti?Eu nu cred ca o comand,deja am o gramada de carti si o sa fac sigur o varza.
Te-ai plictitsit deja de civil si ai trecut la rationament logic?=D> Este bine sa diversifici, dar nu cred ca este cazul sa te agiti de acum in ceea ce priveste aceasta proba. Da, minim 30 trebuie sa facem. Din august s-au introdus 120 de intrebari dintre care se vor puncta doar 100, celelalte 20 fiind pentru a testa raspunsul candidatilor supusi conditiilor de stres. Bineinteles ca nu ai habar care sunt cele punctate si care nu sunt punctate, so, va trebui sa-ti dai silinta sa rezolvi aproape tot. Ghidul il am si eu. Din punctul meu de vedere este o traducere fara cap si fara coada a mai multor manuale de LSAT, de aici si imposibilitatea unei intelegeri totale:(...in fine...
Spor la rezolvat teste si mai ales la asimilat materie. Ma duc sa-mi aerisesc creierii inaintea de a incepe viscolul:D...de Udroiu am mai zis, nu stiu, nu ma pronunt...