Salutare tuturor.Mai puteti?Mie imi vine sa arunc toate cartile.Ies in balcon si zic:gata pe ziua de azi.Stau putin...realizez ca e normal sa ma apuce nervii si ca,fara un efort sustinut,nu voi reusi niciodata daca nu ma intorc la cartile mele.Asa ca...m-am intors.Fac o mica pauza sa va salut si sa va urez spor in continuare.
@ayaz daca dai in ianuarie iti urez si eu multa bafta.nici eu nu mai cumpar nici o carte,merg inainte cu astea pe care le am.:((
Multumim ptr link Laura. Vor fi modificari substantiale in august 2011. Asa cred, date fiind experientele neplacute care au avut loc in ultimii ani( si pe care le-am simtit pe propria piele). Pe mine acest comunicat ma baga putin in ceata. Cert este ca proba de evaluare a cunostintelor teoretice va avea o pondere decisiva, si asta este firesc. E bine ca s-a hotarat schimbarea dar acum ramane de vazut cum va fi ea. Experienta se va face pe noi, cei care dam in august. Acum la unii va fi cu noroc la altii... Pana atunci va urez succes tuturor.
Neata!
Ai dreptate Silviu, noi vom fi primii care experimenteaza schimbarea. Imi aduc aminte ca am citit dupa examenul din august ca Ministrul Predoiu ar fi vrut ca subiectele de la proba teoretica sa fie permisive astfel incat sa treaca de aceasta proba un numar mult mai mare decat locurile scoase la concurs, sa spunem ca scot 200 si sa fie 300 de persoane care sa ia prima proba, departajarea urmand sa se faca la urmatoarele doua probe. Sa vedem daca schimbarea va fi in acest sens. Bineinteles ca triajul se va face la cunostiintele teoretice, dar incearca sa se puna accent si pe rationamentul logic si pe interviu. In State daca nu iei un punctaj bun la LSAT nici macar nu se mai pune problema sa sustii alte probe pentru a intra in vreo facultate de drept sau sa se ia in calcul mediile si eseul de admitere. Vom trai si vom vedea:) Silviu incerci si in ianuarie sau doar in august? Daca incerci bafta multa!
@gap22: si mie imi vine sa arunc cartile, sau sa le dau foc, sau sa le tai in bucatele mici, mici, mici:D...e normal sa ai astfel de sentimente:))
Va doresc spor la invatat si bineinteles :coffee:
buna tuturor si bafta la invatat in continuare!
si eu voi face parte din cei care incearca anul viitor in august:training: Ma apuc cu o intarziere ce-i drept... cam de 2 luni pentru ca am zis ca ma apuc din octombrie, dar am sosit!!:">
am citit cateva dintre mesajele voastre, m-au mobilizat si va multumesc, asa ca ma apuc cu procedura civila. Asta pentru ca la proceduri sunt cel mai putin pregatita...
iar in legatura cu linkul trimis de Laura... ce pot sa zic. Am ceva emotii dar sper sa fie spre binele tuturor, Doamne-ajuta!!:coffee:
Buna Laura. Stiam din septembrie, de cand s-a dat hotararea Plenului CSM ca va fi concurs si in ianuarie dar am considerat ca nu am timp sa acopar materia, si decat sa ma duc la plimbare(cum spunea profa mea de romana din generala) am preferat sa le tocesc mai bine pana in august. Asa ca...Sper sa fiu indeajuns de pregatit in luna august. Pana atunci mai este dar este si multa materie de acoperit. Intrebarea capitala este daca se mentine tot sistemul de grile ptr proba teoretica. E cel mai important. Probabil ca da, ptr ca nu ai cum sa corectezi 3000 de lucrari(daca s-ar da traditional), zic si eu. Vom fi pusi in fata faptului implinit. Bafta multa la invatat.