avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Felicitari Ayaz!=D> Ma bucur ca te-ai hotarat sa incerci si in ianuarie, orice experienta in plus, conteaza. Iti tin pumnii si sper sa reusesti de aceasta data!
Haide sa-ti spun cu ce ma delectez eu de ieri: imi modific CPP-ul si CPC-ul dupa "mica reforma"X-(#-o...e o incantare si o desavarsita placereX-(...am terminat cu CPP-ul si acum sunt la CPC...stiu ca ar fi mai usor sa scot la imprimanta articolele, sa le tai si sa le introduc in paginile codurilor, dar asa scoase la imprimanta asa vor ramane si in creierul meu tot gol va fi:D..de aceea fac munca de postit-uri si scris....:stunned:...in loc sa termin nenorocita aia de prescriptie#-o
Si eu iti doresc sa ai spor la invatat si mai ales la asimilat!!
la penal inafara de mitrache , bulai din ce mai inv?
Eu invat la partea generala din Boroi si Bulai, cu al lui manual, mi-am mai clatit ochii si pe Streteanu (pe topicul celalalt colegii si-au comandat Udroiu, eu una nu am de gand sa mai comand nimic, imi ajung cate am, prea multe materiale mai mult ma zapacesc) si la partea speciala din Toader, iar pentru proceduri, Lorincz in combinatie cu Neagu (tratatele nu mapa) si bineinteles faimosul cod!
La ce master te-ai inscris fluturas? Pe cariera judiciara sau pe stiinte penale?
@ Laura, inca o data multumesc pt sustinere, voi incerca sa depun diligentele necesare obtinerii unui rezultat bun in scurtul timp care exista si sper sa am norocul de partea mea.;) cred ca sper mai mult la noroc.:D
Eu nu mai cumpar nimic, nici chiar Udroiu, merg la risc. Multa bafta la recompunerea codurilor, duci o munca de sisif #-o, dar necesara si utila. :):luck:
Cred ca merge o :coffee: pt energizare.:)
[ link extern ]
In comunicatul de presa de astazi, 7 decembrie 2010, se vorbeste despre schimbarea modalitatilor de examinare pentru admiterea in INM:
"1.Referitor la recrutarea magistraţilor

- pentru concursul de admitere la INM – modificările propuse vizează, pe de o parte, introducerea unor noi probe de concurs sau creşterea ponderii acelor probe de concurs care au drept scop verificarea abilităţilor necesare exercitării profesiei de magistrat, cu menţinerea standardelor de exigenţă a probelor de verificare a cunoştinţelor juridice, iar pe de altă parte, modificarea unor dispoziţii vizând organizarea şi desfăşurarea concursului, necesare pentru remedierea disfuncţionalităţilor apărute la ultimele concursuri. "

Introducerea a noi probe de concurs, oare aruncatul mingii de oina si saritul la groapa de nisip intra?:ban:
Oare ce ne mai asteapta? Nu ma deranjeaza sa schimbe modul de organizare, sa se sustina in doua zile prima proba, dar introducerea unor noi probe nu imi suna incurajator deloc.:((

Ayaz trage tare sa intri in ianuarie caci pentru august se pare ca vor fi surprize, surprize!#-o Nici eu nu mai cumpar nimic, nu am de gand, pana dupa examenul din august, atunci voi vedea ce as mai putea achizitiona: daca pic, noile coduri, clar.
Stiu ca este o munca de sisif dar am speranta ca macar ma aleg cu ceva. Multumesc pentru cafea, e langa mine in permaneneta:)

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)