[ link extern ]
In comunicatul de presa de astazi, 7 decembrie 2010, se vorbeste despre schimbarea modalitatilor de examinare pentru admiterea in INM:
"1.Referitor la recrutarea magistraţilor
- pentru concursul de admitere la INM – modificările propuse vizează, pe de o parte, introducerea unor noi probe de concurs sau creşterea ponderii acelor probe de concurs care au drept scop verificarea abilităţilor necesare exercitării profesiei de magistrat, cu menţinerea standardelor de exigenţă a probelor de verificare a cunoştinţelor juridice, iar pe de altă parte, modificarea unor dispoziţii vizând organizarea şi desfăşurarea concursului, necesare pentru remedierea disfuncţionalităţilor apărute la ultimele concursuri. "
Introducerea a noi probe de concurs, oare aruncatul mingii de oina si saritul la groapa de nisip intra?:ban:
Oare ce ne mai asteapta? Nu ma deranjeaza sa schimbe modul de organizare, sa se sustina in doua zile prima proba, dar introducerea unor noi probe nu imi suna incurajator deloc.:((
Ayaz trage tare sa intri in ianuarie caci pentru august se pare ca vor fi surprize, surprize!#-o Nici eu nu mai cumpar nimic, nu am de gand, pana dupa examenul din august, atunci voi vedea ce as mai putea achizitiona: daca pic, noile coduri, clar.
Stiu ca este o munca de sisif dar am speranta ca macar ma aleg cu ceva. Multumesc pentru cafea, e langa mine in permaneneta:)