avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Iti multumesc mult ptr urari Laura. Stii, sa ne sustinem moral intre noi e foarte important. Imi place faza cu albitu parului. Cand mai vad unii prosti pe la tv, sau asa in general in posturi importante, ma enervez si zic:" mi-a albit parul in cap invatand". Asa ca ... e valabila treaba. Spor la invatat si multa bafta si tie.
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
silviu985, utilizator
Cat despre corectitudine... Eu cred ca examenul( la nivel national fiind) e pe bune. Am o colega de facultate, din Botosani, care invata tot asa , f bine in facultate, a dat de 3 ori si a intrat in vara aceasta( a 15-a din 3000). Era o fata foarte modesta, avea o haina veche, ponosita, rosie(parca si acum o vad), cu care a venit 4 ierni la facultate, dar f implicata in ceea ce insemna invatatul. In facultate daca lua 9 in loc de 10 la un examen o lua tremuratul in banca, asa era de implicata. Pana la urma a reusit. A muncit pana le-a asimilat de tot. E clar ca a intrat pe bune. Cine e profesionist este. Bravo ei. Eu cred ca v-am dat un exemplu relevant.
Si in al doilea rand este nevoie in sistem de profesionisti, nu de baieti de bani gata(sau fete).
Fiti competenti si veti reusi.
Laura2626 si Ayaz va multumesc din suflet pt toate raspunsurile pe care mi le dati.In sfarsit s-a gasit cineva sa imi faca lumina in cap.Eu citeam din greseala cand intr-o parte...cand in cealalta pe site-ul INM si de asta aveam o varza in cap.Poate parea un cliseu dar eu ma bucur enorm cand vad ca cineva imi raspunde si cand vad ca mai sunt si oameni de calitate.Am un prieten care a terminat la particular la ID si m-a intrebat daca poate sa se inscrie la examen.eu nu cred ca e vreo problema,nu?Voi cum statti cu invatatul?Eu ma ambitionez pe zi ce trece mai mult.sper sa reusim sa ne vedem visul implinit.Spor la invatat.
silviu985 a scris:

Cat despre corectitudine... Eu cred ca examenul( la nivel national fiind) e pe bune. Am o colega de facultate, din Botosani, care invata tot asa , f bine in facultate, a dat de 3 ori si a intrat in vara aceasta( a 15-a din 3000). Era o fata foarte modesta, avea o haina veche, ponosita, rosie(parca si acum o vad), cu care a venit 4 ierni la facultate, dar f implicata in ceea ce insemna invatatul. In facultate daca lua 9 in loc de 10 la un examen o lua tremuratul in banca, asa era de implicata. Pana la urma a reusit. A muncit pana le-a asimilat de tot. E clar ca a intrat pe bune. Cine e profesionist este. Bravo ei. Eu cred ca v-am dat un exemplu relevant.
Si in al doilea rand este nevoie in sistem de profesionisti, nu de baieti de bani gata(sau fete).
Fiti competenti si veti reusi.
FELICITARI!!!multumesc pt ca ne-ai impartasit lucrul asta.
gap22 a scris:

Laura2626 si Ayaz va multumesc din suflet pt toate raspunsurile pe care mi le dati.In sfarsit s-a gasit cineva sa imi faca lumina in cap.Eu citeam din greseala cand intr-o parte...cand in cealalta pe site-ul INM si de asta aveam o varza in cap.Poate parea un cliseu dar eu ma bucur enorm cand vad ca cineva imi raspunde si cand vad ca mai sunt si oameni de calitate.Am un prieten care a terminat la particular la ID si m-a intrebat daca poate sa se inscrie la examen.eu nu cred ca e vreo problema,nu?Voi cum statti cu invatatul?Eu ma ambitionez pe zi ce trece mai mult.sper sa reusim sa ne vedem visul implinit.Spor la invatat.

Cu multa placere! Ma bucur ca am putut fi de ajutor si pt mine forumul a fost de ajutor, asa ca, acum incerc sa ajut si eu in limita posibilitatilor mele.
In ce priveste prietenul tau, daca are diploma recunoscuta de Min. Educatiei, nu vad niciun impediment pt care n-ar putea sustine examenul.
Mult spor si numai bine!:)

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)