avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Neatza furnicutelor!!:D Caci suntem furnicute...pe cand afara se canta Jingles Bells, noi cantam Deak, contracte, Beleiu general, un penal sa nu ne plictisim si o procedura ca sa nu imbatranim....am mai facut si versuri:D
In alta ordine de idei, Ayaz, nu te descuraja, intr-o zi ne vom vedea pe holurile INM-ului...daca te simti in stare, incearca si in ianuarie, macar mai faci un exercitiu, dar daca crezi ca oricum nu vei intra si mai mult te va deprima acest lucru, mai bine repeti pentru august:)...oricum eu iti tin pumnii.
@silviu985: din pacate asa este cu firele de par alb in cap, se inmultesc o data cu timpul si surmenajul intelectual. Exemplul tau este unul edificator pentru toti care incercam sa luam acest examen si sa stii ca nu este singurul. O prietena buna mi-a povestit despre verisorul ei care la fel mergea la facultate in tenisi iarna si pana la urma a reusit sa intre a treia oara...acum e judecator:D...oamenilor se poate, trebuie multa vointa si sa visezi materia, inclusiv noaptea!
@gap22: cu multa placere! de aici inainte cand intri pe site-ul INM-ului, cauti doar la concurs de admitere in INM, din celelalte topicuri nu te intereseaza decat grilele pe care sa le rezolvi, ca exercitiu. Cat despre prietenul tau, nu conteaza la ce forma a terminat facultatea, daca ii este recunoscuta diploma si nu face parte dintre amaratii de la Spiru promotiile 2008 si 2009, din marele scandal, este ok:)pana la urma cred ca se va rezolva si cu ei, desi in vara dosarele lor au fost respinse de catre INM, doar cei de la forma ID, cei de la zi si fr au putut sustine examenul.
Spor la invatat si repetat si o :coffee: sau un ceai...in functie de ce preferati!
Neatza tuturor.Cum merge?Eu azi am chef de invatat dar pt asta tr sa inchid telefon,tv,calculator...tot.Spor la invatat.Sper sa va scriu diseara ca am invatat nu ca am stat cu ochii pe pereti.o zi buna tuturor.
Buna ziua!
As avea o intrebare ptr cei care deja s-au inscris...la actele necesare ptr inscriere,se depune legalizat doar diploma de licenta,sau si foaia matricola? Pentru ca este specificata doar diploma de licenta,si nu stiu ce sa cred. Voi cum ati depus actele? :">
doar diploma de licenta...multa bafta!
ghostinthe_night a scris:

Buna ziua!
As avea o intrebare ptr cei care deja s-au inscris...la actele necesare ptr inscriere,se depune legalizat doar diploma de licenta,sau si foaia matricola? Pentru ca este specificata doar diploma de licenta,si nu stiu ce sa cred. Voi cum ati depus actele? :">

Doar copia diplomei legalizata.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)