eu personal lucrez, sunt si persoane care nu lucreaza si persoane care au copii mici ... sunt persoane de varste diferite care se ambitioneaza in ciuda tuturor problemelor de la serviciu si de acasa sa ajunga acolo unde isi doresc...
ambitie, perseverenta ..
Un Mos Nicolae darnic !
Multa bafta la invatat tuturor!!!:luck:
:luck::luck:
Neatza tuturor.Sper ca ati fost cuminti si Mosul v-a pus ceva in ghetute.Cum merge cu invatatul?Eu incerc sa ma dezmeticesc si sa o iau de la capat cu invatatul.Am inceput cu contractele lui Deac in paralel cu codul civil.Asa mi s-a spus ca ar merge treaba.Pana acum merge numai ca trebuie efort sustinut si muuuulta dar muuulta rabdare.La urmatorul post o sa dau un link pt ca am citit o chestie interesanta dar nu mai stiu exact unde.Va urez o zi buna tuturor.
Buna dimineata, La multi ani tuturor care isi aniverseaza astazi ziua numelui si sper ca Mosul a lasat pentru fiecare macar o farama din ce si-a dorit!:)
@laviniabal: unii ne pregatim pentru vara pentru ca nu am terminat inca facultatea. Eu sunt in anul IV, am un job part time, plus cursurile si seminariile care sunt obligatoriiX-( sau cer jumatate din prezente la ele. De aceea am inceput sa ne pregatim acum pentru vara. Lipsa timpului ne omoara#-o
@gap22: eu mai am putin din civilul de anul I si termin, sunt pe la suspendarea prescriptiei si apoi ma apuc de contracte, oricum trebuie sa le invat pentru sesiunea din iarna.
Nu stiu daca treceti si voi prin astfel de stari dar la mine sunt zile in care sunt leguma, nu inteleg nici macar un paragraf din ceea ce citesc, de retinut nu se mai pune problema si zile in care cu un efort sustinut si cu multa ambitie, rabdare si devotament acopar o parte cat de cat multumitoare.
Spor tuturor la invatat si va ofer o :coffee:
La multi ani ,sper ca a venit mosul cu ce va doreati.:D
As vrea sa stiu ce coduri folositi voi (nu noi sau vechi),ce edituri ,ce autori,adnotate,comentate,etc
II respect foarte mult pe cei care lucreaza si totusi reusesc sa mai si invete, dar nu-mi dau seama cum le pot face pe ambele, avand in vedere faptul ca e destul de mult de invatat ...
Eu cred ca nu stiu exact cum sa invat, ca ma pierd prea mult in detalii, in loc sa pun accent pe ceea ce trebuie stiut, si din cauza asta nu am luat examenul.
Uneori imi pierd orice speranta ca as putea intra vreodata, alteori sper...
Admitere inm 2010
ENGFULL
haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)