avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
ma alatur si eu grupului #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
si revin cu rugamintea daca reuseste cineva sa faca rost de ea si isi face mila de un sufletel :( :(( si mai am si norocul sa fie din iasi , as ramane pentru totdeauna indatorat :worthy: :coffee: :vishenka: daca o vinde , o inchiriaza , stabileste un uzufruct , locatiune orice ..... cat sa am si eu timp sa , chestia aia care incepe cu x si se termina cu erox , dar care fiind ilegala eu nu o folosesc :whistle:
:help: :help: :help:
Cine ma lamureste si pe mine intr-o situatie la penal: daca am 3 infractuni in concurs apoi o hotarare definitiva de condamnare si 3 infractiuni care intrunesc fiecare conditiile recidivei postcondamnatorii, cum aplic regula contopirii? Intai concursul pentru termenul 2 al recidivei apoi regula contopirii la recidiva sau invers?
ioana.dark a scris:

Eu sustin concursul de admitere in ian 2011 si sunt disperata ca nu o gasesc!!!#-o#-o#-o Am sunat si la editura care a scos cartea, nimic, au epuizat stocul de mult. Am sunat la toate librariile mai mari din Cluj, in ideea ca poate acolo, fiind cererea mai mare, au fost si mai multe exemplare comandate....Tot nimic!:((

Pt. cei care sunt in Buc, cartea cu pricina se gaseste atat la Biblioteca Facultatii de Drept, cat si la Biblioteca Centrala Universitara. Vedeti link-ul de mai jos.

[url=[ link extern ] ]
Anedis a scris:

Cine ma lamureste si pe mine intr-o situatie la penal: daca am 3 infractuni in concurs apoi o hotarare definitiva de condamnare si 3 infractiuni care intrunesc fiecare conditiile recidivei postcondamnatorii, cum aplic regula contopirii? Intai concursul pentru termenul 2 al recidivei apoi regula contopirii la recidiva sau invers?

Eu stiu ca intotdeauna concursul se aplica la urma.
Deci
1. se individualizeaza pedeapsa pt fiecare din cele 3 infractiuni ulterioare concursului, putandu-se adauga sporul pt recidivaa
2. se contopesc cele 3 + pedeapsa pt concurs (cea anterior pronuntata) - dupa regulile concursului
3. din ceea ce rezulta se scade perioada executata.
Asta si eu stiam dar mi-a dat profa la seminar o speta in care in timpul suspendarii conditionate a executarii pedepsei o persoana savarseste 3 infractiuni, are loc revocarea suspendarii, si in loc sa se aplice regula clasica, respectiv stabilirea pedepsei pt fiecare din cele 3 infractiuni si apoi contopirea infractiunii ce constituie termenul 1 al recidivei cu fiecare dintre cele 3, conform regulii cunoscute, se aplicau intai regulile de la concurs si apoi cele de la recidiva. Ne-a zis ca e o exceptie, dar nu ne-a dat alte detalii.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)