avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societatea de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societatea de recuperare

M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Mai mult de o masina veche din '93 nu au pe ce sa ma execute si din cate am inteles tot pe aici pe forum de indemnizatia crestere copil nu au voie sa se atinga.
Ce vreau eu sa aflu este cum reusesc sa ajung la o intelegere de plata in care sa ma incadrez si eu . De bani eu m-am folosit si e normal si moral sa ii dau inapoi

Multumesc frumos
Trebuie sa discutati cu ei.
Din punct de vedere legal ei nu sunt obligati sa accepte o intelegere.
Pot recurge la executare silita direct.
Pai le trimiteti o oferta in care va oferiti sa le achitati suma x lunar, incercand sa-i faceti sa renunte la penalitati, ramanand numai o dobanda sau, dupa caz, in functie de contract.
Le puneti avantajele (suma nu se prescrie, momentan nu au ce executa etc.) si dezavantajele.
Asteptati un raspuns de un fel sau altul; de la aceasta oferta de plata insa trebuie sa stiti ca incepe sa curga un nou termen de prescriptie. Ca sa nu curga unul nou, atunci trebuie sa negociati verbal si atat.

Luciffere, cereti de la ei lamuriri, daca asa scrie exact, doar nu ma lamureste mai mult daca o uploadati, nu?
Cereti-le explicatii.
buna ziua!revin in legatura cu vesnica si omniprezenta pb...eos ksiX-( ...tocmai mi am verificat tel si ce vad??ce vad?? ''intelegerea de plata cu eos ksi nu a fost respectata.va somam pe aceasta cale sa achitati in maxim 3 zile suma restanta catre raiffeise.reamintesc ca acordul de p;lata cu dna de acolo a fost 100 ron pana la 31 aug,pe care nu i am avut,si apoi cate 400 ron/luna pana in decembrie a.c..totalul datorat este 1884 ron momentan.as vrea totusi sa inteleaga faptul ca sunt in somaj si 450 ron p luna se impart fffff greu.:(( #-o
de asemeni rog insistent pe oricine ma poate ajuta cu un sfat sa nu ezite sa o faca deoarece sunt momentan intr o situatie f grea.cu pb de acasa,cu somajul...nu stiu ce sa fac sa fie bine....vreau sa scap de aceasta datorie....eos a preluat oricum repede datoria...fusesem contactata de cineva de la recuperare creante chiar de la ei de la banca,acordul de plata fiind la mom acela (mai 2009) de 3300 ron in 3 luni,din care am platit daca nu gresesc 2350...nu am chitantele la indemnana.acum chiar nu mai pot iar hartuirea de care observ ca se plange toata lumea o suport si eu la randul meu.le am spus f clar ca doresc sa platesc.este interesul meu sa o fac pt a redobandi candva calitatea de bun platnic...nu stiu daca sa ma simt norocoasa ca nu am nici un bun pe numele meu si nici un cont pe care se poate pune poprire sau sa ma gandesc cu groaza ca m ar putea da in judecata desi...telefoanele si somatiile scrise costa mai putin decat o plangere in justitie...multumesc anticipat tuturor celor care imi veti raspunde si celor care ati facut o deja.numai bine si mult noroc tuturor celor ce va aflati in situatia mea:( #-o

Alte discuții în legătură

Bun aziua horia33 horia33 Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante dfd dfd Buna ziua, in anul 2005 am contractat un credit pt care s-au platit 10 rate. nu am mai avut loc de munca si m-am imbolnavit si nu am mai putut plati. cei de la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)