corina_24 a scris:
Buna seara,
Am si eu o problema. Acum cateva zile am primit acasa o hartie de la EOS prin care zicea sa sun la un numar de telefon urgent. Nu am stiut de la cine era sau la ce se referea, nu auzisem de societatea asta. Am sunat. Mi-a zis despre ce e vorba. Eu am incheiat in 2000 un contract cu connex....si nu am mai platit. Mi-au spus ca suma initiala este de 86,72, penalizarile de 86,72 si doband de 107 lei. Am spus ca eu dobanda nu platesc, pentru ca nu ii vedeam rostu daca imi i-a penalizari de ce sa imi i-a si dobanda ca doar nu am luat credit de la ei, ma rog, asa gandeam eu. Doamna de acolo a zis ca imi face reducere. Dar pe mail am primit notificarea cu toata suma cu dobanda cu tot. Acum nu stiu ce sa fac, daca ma duc si platesc doar suma fara dobanda oare o sa imi ia si dobanda dupa aia si nu imi mai inchide contul cum a zis doamna de acolo? Daca am confirmat telefonic ca am suma de plata mai este prescrisa suma sau a inceput sa curga termenul iar?
Va multumesc!
Daca au trecut 3 ani datoria dumneavoastra s-a prescris asa ca nu mai trebuie sa platiti nimic ! =D>