avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA

Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:46, 25 Ianuarie 2008
ciprian76 a scris:

are cineva o sinteza la subiectul "contractul de asistenta juridica.efecte.incetare"? in statut e extrem de mult.
mersi

Nu ai ce face:D Trebuie sa citesti tot. O sa sintetizeze memoria;)
VEDETI CA S-A MODIFICAT ORA DE INCEPERE A EXAM DE PE 30.11.
NU SE MAI INCEPE LA 17, CI LA 16!
DETALII PE SITE-UL BAROULUI!
voi la organizare va uitati si pe anexe ?
Referitor la sub. de proc.civ: Mijloacele generale de aparare ale paratului. Notiune. Clasificare. Analiza lor. parerile pe forum, au fost impartite cu privire la cum trebuie trata acest subiect. Au aparut urmatoarele pareri:
- exceptii procesuale: in cartea lui Ciobanu scrie intradevar ca excep. proc sunt mijloace prin care paratul se apara in cazul chemarii sale in judecata. Exista totusi un subiect distinct cu exceptiile de procedura si nu cred ca pot exista doua subiecte cu acelasi continut.:(
- intampinarea si cererea reconventionala- si aici exista subiecte distincte
- drepturile procesuale ale partilor (dreptul de a adresa cereri instantei, dreptul de a recuza pe judecatori, procurori, etc). Aici exista o simpla enumerare in carti si parca nu prea are legatura cu apararea.

Poate ne pot ajuta cei care au cartea cu subiectele sintetizate. Acolo cum este tratat acest subiect?
;)

Am sunat ieri la barou si mi-au spus ca avem voie cu codurile, dar am auzit-o dna respectiva ca a intrebat o alta dna de def. Eu am reinsistat ca pt admitere si a zis ca avem. Am sunat azi si dupa voce era aceeasi dna si de data asta mi-a zis direct ca avem voie...Nu mai inteleg nimic. Voi ce stiti?

Alte discuții în legătură

"picat" la examen barou Pilu Pilu Buna seara, Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua astăzi am avut un termen litigii de munca contestație ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Astăzi am avut un termen litigii de munca contestație decizie încetare CM Pârâta (firma) nu a depus întâmpinare in in cele 25 de zile,a ... (vezi toată discuția)
Noutati...despre examen??? KARINAPET KARINAPET NIMENI NU MAI ''SPUNE'' NIMIC DESPRE EXAMENUL IN BAROUL DE LA BUCURESTI??? CE INSEAMNA TOATA TACEREA ASTA??? PANA LA URMA... DACA PROIECTUL DE LEGE TRECE... ... (vezi toată discuția)