othellox a scris:
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Am auzit de la clienti ca ar exista astfel de avocati dar nu cunosc niciunul.Numai vorbe.
Eu cunosc cel putin 3 astfel de avocati :) si culmea acei avocati castiga cel mai bine (daca-i spun unui client ca are sanse sa si piarda, clientul crede ca-s avocat slab si merge la cei 3 care-i spun ca va castiga 100% garantat... o marja de eroare de minim 10% trebuie sa exista la orice sfat juridic/proces/act ca dupa cum bine ati spus si hazardul poate influenta cauza nu doar dreptul).
Din nou aici sunt de acord cu Avlil si cu mine.
Oamenii fac in asa fel incat sa creada ei asa.Nu contest ca pot exista astfel de avocati.
In afara de deontologie pot aparea si altfel de probleme pe care nu le mentionez.
In justitie este greu ... pt ca de aceea este justitie ...ca sa aflii rezultatul dupa hotararea instantei.
Asa, am auzit si eu de cazuri in care avocatul a promis ca iese din arest preventiv in cateva zile si de fapt va iesi peste x ani.:(
Dar acest lucru l-am auzit de la oameni si nu de la avocati.
Distinctia apare acolo unde avocatul garanteaza producerea rezultatatului sau daca avocatul a facut doar promisiunea ca va face tot ceea ce se va putea pentru atingerea rezultatului.
Nu vreau sa comentez mai mult.
avocati Claudiu Lascoschi