Salut!
Va scriu ceea ce s-a intamplat, urmand sa va rog sa-mi spuneti-mi ce va urma.
Am iesit cu un odorizant fara cod de bare din Cora. S-au prins si am mers la verificari, le-au gasit. Mi-au luat datele (spuse de mine, nu din buletin, dar reale... fara CNP ci numai numele, adresa si data nasterii) si m-au intrebat dupa ceva timp daca am cu ce plati. L-am platit si mi-au spus ca sunt liber!
Urmeaza ceva? Imi este teama de tot ce e mai rau. Daca mi-au luat datele ce fac cu ele? Cu toate ca daca era de rau, imi inchipui ca ar fi chemat politia si urma proces verbal etc.
Va multumesc foarte mult.
PS: Intreband pe alt forum, cineva a scris ca momentan nu se poate intampla nimic, INSA ca pot face plangere la politie. Este posibil sa faca aceasta plangere? Nu mi-au zis nimic de acest lucru, nu m-au pus sa semnez nimic, au spus numai "esti liber". Produsul a fost 4 RON.
Nu trebuie sa va suparati pe mine ca sunt de acord cu...parerea mea.Este si normal asa.
Sunt de acord si cu alte pareri.Asa s-a nimerit acum.:)
Vedeti, exista locuri unde pararile sunt unanime ( sau aproape unanime).
Stimate domn, incercati sa spuneti cu voce tare ceea ce ati scris! Probabil ca nu o sa va vina sa credeti!
Incredibil! :stunned:
Nu vreau sa va supar dar unanim nu prea (deloc) suporta termeni de comparatie? Mai mult sau mai putin unanim! Aproape unanim, foarte unanim s.a.m.d.
Nu pot sa cred!
ultima data editat de prosecutor pe data de Joi, 4 Septembrie 2008, 20:08
Stimate Prosecutor, daca despicati prea mult firul in patru nu mai ramaneti cu nimic.
Firul trebuie sa fie suficient de gros ca sa reziste.
Cred ca trebuie sa cititi de 3-4 ori ceea ce am scris.:)
Se pare ca de 2 ori nu ajunge.Foarte unanime va apartine.
Am zis aproape unanim ceea ce nu inseamna ,,foarte unanim".
Nu cred sa fie pleonasm ,,aproape unanim".
Poate ca dvs stiti mai bine.:)
Ma tem ca va supara adevarul si daca este asa nu veti putea fi obiectiv, lucru deosebit de daunator pt clientii dvs.
Ceea ce incercati sa faceti este ca si cum ati vrea sa spargeti o stanca cu capul, lucru pe care nu cred ca il veti reusi.:(
Domnule avocat, nu am spus ca este pleonasm, am spus ca NU SUPORTA GRAD DE COMPARATIE!
PLEONÁSM, pleonasme, s.n. Eroare de exprimare constând în folosirea alăturată a unor cuvinte, construcţii, propoziţii etc. cu acelaşi înţeles. [Pr.: ple-o-] – Din fr. pléonasme.
Ajutoooooooor
adriant
Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de ... (vezi toată discuția)
Mandat 29 zile
clucerescu
buna ziua. O functionara de la real hypermarket serviciu clienti i a spus prietenului meu ca si a uitat cheia de la masina.Acesta crezand ca este a lui s a ... (vezi toată discuția)