Eu cred ca ati raspuns la nervi. :)
Daca judecati logic, o sa vedeti ca nu e nicio formulare "printre randuri". Mai mult, daca judecati logic, o sa va dati seama ca, de fapt, activitatea mediatorului este foarte strans legata de activitatea oricarei alte profesii juridice. Orice problema poate fi supusa medierii. Asa incat mediatorul poate oferi solutii la orice problema.
Cat despre faptul ca nu conteaza parerea dvs., din nou cred ca vorbiti la nervi. Daca n-ar conta, n-am discuta acum, nu v-as raspunde si nici n-as fi scris nimic in forum.
Acest site incearca sa mentina o anumita calitate si utilitate discutiilor din Forumul sau. Trebuie sa recunoastem faptul ca in forumurile dedicate medierii nu exista in acest moment activitate.
Cat despre faptul ca ar trebui sa numim un mediator ca moderator al sectiunii, daca imi dati argumente pe baza carora sa inteleg ca un mediator ar putea schimba intr-adevar lucrurile, atunci o sa luam in discutie propunerea dvs.
Si mie imi pare ca discutia citata de Trope_doi, pe care imi permit sa o mai citez si eu o data, este nespus de graitoare:
www.avocatnet.ro/content/for...