avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neefectuarea preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neefectuarea preavizului

Ce se poate intampla daca plec imediat dupa demisie, fara sa efectuez preavizul?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 22:54, 6 Mai 2008
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz si cercetare disciplinara urgent sylvi1006 sylvi1006 buna ziua! va supun atentiei urmatoarea situatie si astept cu nerabdare sfaturile d-vs :am lucrat la o firma pe postul de sef departament facturare ,apoi ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului individual de munca hedf hedf mi am dat demisia la zi pe 20 feb si nu mi au acceptat ,nu am putut sa stau in preaviz ptr ca am plecat in strainatate, acum cand mi am luat plata pe luna feb ... (vezi toată discuția)
Lichidarea la zi iulyya19 iulyya19 buna am si eu nevoie de ajutorul vostru,am o prietena si vrea sa isi bage lichidarea la zii dar ii este friga sa nu ii scrie ceva in contract de munca. se ... (vezi toată discuția)