avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neefectuarea preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neefectuarea preavizului

Ce se poate intampla daca plec imediat dupa demisie, fara sa efectuez preavizul?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 22:54, 6 Mai 2008
Noul angajator va va mai primi la munca in situatia in care vi se va desface contractul de munca pe motive de indisciplina?
pai de ce sa nu il primeasca?:) la cat de greu se gasesc oamenii buni in ziua de astazi nici nu ma indoiesc ca se mai pune problema asta
simonaleoveanu a scris:

Noul angajator va va mai primi la munca in situatia in care vi se va desface contractul de munca pe motive de indisciplina?

Ori nu ai citit postarile, ori nu ai inteles discutia.
Cum sa nu-l angajeze? Desfacerea contractului de munca survine datorita faptului ca celalalt angajator doreste sa-l angajeze.

"Situatia e urmatoarea: mi-am gasit in alta parte si trebuie sa incep imediat. "
abcdeadi a scris:

simonaleoveanu a scris:

Ori nu ai citit postarile, ori nu ai inteles discutia.
Cum sa nu-l angajeze? Desfacerea contractului de munca survine datorita faptului ca celalalt angajator doreste sa-l angajeze.

"Situatia e urmatoarea: mi-am gasit in alta parte si trebuie sa incep imediat. "

Acum trebuie spus ca angajatorii seriosi si care se respecta isi cauta salariati buni la care le respecta si necesiatea de a efectua un preaviz . Mai tarziu se vor confrunta si ei cu situatia respectiva si daca nu ofera salariatului acest timp nici acesta nu-i va oferi un preaviz in cazul in care va pleca.
aici iti dau dreptate adelaida_07, chiar ma intrebam si eu de ce nu mai are rabdare daca tot si-l doreste, poate o fi vreo urgenta ceva....

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz si cercetare disciplinara urgent sylvi1006 sylvi1006 buna ziua! va supun atentiei urmatoarea situatie si astept cu nerabdare sfaturile d-vs :am lucrat la o firma pe postul de sef departament facturare ,apoi ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului individual de munca hedf hedf mi am dat demisia la zi pe 20 feb si nu mi au acceptat ,nu am putut sa stau in preaviz ptr ca am plecat in strainatate, acum cand mi am luat plata pe luna feb ... (vezi toată discuția)
Lichidarea la zi iulyya19 iulyya19 buna am si eu nevoie de ajutorul vostru,am o prietena si vrea sa isi bage lichidarea la zii dar ii este friga sa nu ii scrie ceva in contract de munca. se ... (vezi toată discuția)