pai imediat dupa primirea decizie de incetare a contractului de munca (indiferent de modul in care se va incheia) veti putea face cerere pe eliberarea carnetului de munca acolo unde se afla el...la unitate sau la ITM.
daca voiesc sa iti faca rau vor dispune cercetarea disciplinara care se va realiza pana la expirarea preavizului care duce tot la incetare. Daca lipsesti nemotivat este deasemenea motiv pentru desfacere disciplinara a CIM pentru ca de obicei in ROI nemotivatele se cam taxeaza. E dificil si pentru un agajator sa se trezeasca peste noapte fara un inlocuitor...poate cadeti la intelegere si mai reduceti din termenul de preaviz sau se realizeaza incetarea prin acordul partilor.
Legislatia in speta de fata este imperfecta si categoric in favoarea angajatului.
Angajatorul nu are nicio masura impotriva angajatului care demisioneaza si nu respecta perioada preavizului.
Retinerea cartii de munca de catre angajator nu constituie impediment la angajarea intr-un alt loc.
Legislatia, in speta de fata, este imperfecta si categoric in favoarea angajatului.
Angajatorul nu are nicio masura impotriva angajatului care demisioneaza si nu respecta perioada preavizului.
Retinerea cartii de munca de catre angajator, nu constituie impediment la angajarea intr-un alt loc.
Lichidarea la zi
iulyya19
buna am si eu nevoie de ajutorul vostru,am o prietena si vrea sa isi bage lichidarea la zii dar ii este friga sa nu ii scrie ceva in contract de munca. se ... (vezi toată discuția)