avn a scris:
abcdeadi, ceea ce incercam sa-ti spun era ca un potential candidat pentru postul de vanzator poate avea si 3 facultati absolvite, daca nu are nici o disciplina care sa poata echivala cu acele cursuri comerciale, le are degeaba - va trebui, pe langa cele 3 facultati sa faca si niste cursuri fara de care nu se poate angaja vanzator (cum a mentionat de altfel si Elis).
Ai vrut tu sa zici ceva insa nu are legatura cu ceea ce am scris eu. Nu contest faptul ca cel cu 3 facultati nu poate ocupa postul de vanzator daca nu are studiile necesare, insa cazul prezentat de mine era divers (pentru functia invocata de mine sunt necesare studii generale, era suficient sa citesti cu atentie la ce functie am facut referire). Asa ca nu vad rostul postului tau. E ca si cum m-ai contrazice, desi vorbesti de cu totul altceva.
Imi place insa ca indirect imi dai dreptate la tot ce am incercat sa exprim in acest topic, aceea ca nu conteaza ceea ce scrie pe cele 3 diplome de licenta ale angajatului daca postul pe care e angajat este de necalificat.