Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →
cu parere de rau, dar in instructiuni nu scrie nicidecum daca "creatorul" revisalului a dat coltul sau nu. si oricum nimeni nu a dovedit pana la ora asta ca legea 130/1999 e abrogata. niste instructiuni??? sunt doar niste proceduri de lucru ale compartimentului evidenta muncii, nimic mai mult! nu au caracter de lege.
inteleg perfect sensul ce trebuie dat acestor operatiuni dar nu pot accepta ca niste "proceduri de lucru" sa modifice o lege. asta chiar devine distractiv!!
Stimati colegi de forum,
Am si eu un caz concret de nelemurire: pe 17.12.2010 am trimis in somaj 3 persoane. Am depus Revisal-ul, am inregistrat la ITM Deciziile de desfacere CIM. La AJOFM, daca respectam termenul legal de 30 zile, cei 3 se pot prezenta pana pe 16.01.2011, nu?
Intrebarea este: conform legislatiei in vigoare de la 01.01.2011, cei 3 someri mai sunt obligati sa prezinte si Carnetele de munca (copie si original) pentru deschiderea drepturilor de somaj?