freeelis a scris:
BogdanNick a scris:
Se pare ca este un intreg lant al slabiciunilor.
Si mai am o nedumerire legata de ce va fi dupa 01.01.2011:
Majorarea salariala la 670 lei - ce urmeaza sa opereze de la aceasta data - cand o comunicam? Inainte de 01 ian (cu 5 zile), sau dupa (tot in termen de 5 zile)?
Deja modificarea unei legi fara precizari de aplicare corespunzatoare pentru legile conexe produce niste incurcaturi greu de imaginat.
La ITM ni se spune ceva, la AJOFM altceva, la Casa de pensii o a treia opinie diferita de cele anterioare. #-oX-(X-(
Majorarea salariala va fi la 700 lei, conform noului CCMN care se va inregistra pana la safrsitul anului la Ministerul Muncii.
Deciziile de majorare se vor depune la iTM in termen de 5 zile de la data perfectarii lor, daca nu vor apare alte modificari legislative intre timp.
Imi cer scuze, dar nu am fost corect informat.
Si uitati de ce: "Premierul Emil Boc le-a prezentat, miercuri, parlamentarilor coaliţiei, variante privind Legea salarizării unitare, arătând că salariul minim pe economie ar urma să fie de 670 de lei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare."
Acasta era la 17 nov. 2010
Aveti dreptate: va fi 700 lei. Dar cu mare greutate am gasit un articol in care se relateaza in mod corect acest fapt. Si este pe un site contabil. Probabil si prin acest forum exista informatii, dar nu am fost suficient de tenace sa le caut. Scuzele mele. Sper ca nu am batut prea rau campii. Daca se considera ca postul este :offtopic:, rog admin sa il stearga.