Salut! Deschid acest subiect nou si vin cu o intrebare.. Stie cineva ce atributii are un consilier juridic al unui spital, cu ce fel de probleme se confrunta?.. Astept raspunsurile voastre.. poate chiar din partea unor astfel de consilieri care lucreaza in spitale.
Multumesc anticipat!
P.S.:in cazul unui absolvent care a terminat in vara lui 2007 si care doreste un astfel de post, este necesar efectuarea acelui stagiu care este stipulat in statutul consilierului juridic?..
De cand anume sa fi fost modificata? De la publicare?
"Personalul încadrat pe gradaţii, trecut dintr-o unitate bugetară în altă unitate bugetară pe aceeaşi funcţie, grad sau treaptă profesională, prin acordul între conducerile celor două unităţi şi cu consimţământul persoanei în cauză, se încadrează la gradaţia avută, dacă se aplică acelaşi nivel de salarizare, sau la o gradaţie care să-i asigure un salariu de bază apropiat de cel avut, atunci când se aplică un nivel inferior de salarizare. " Alineatul a fost introdus la art 13 ca si alineat 2 prin HG 324/1996. Cam atata vad eu modificare.
Poate daca imi spui mai exact ce cauti...
Cred ca Legea 95/2006 stipuleaza la are 182 : În domeniul politicii de personal şi al structurii organizatorice managerul are, în principal, următoarele atribuţii:
a) stabileşte şi aprobă numărul de personal, pe categorii şi locuri de muncă, în funcţie de normativul de personal în vigoare;
b) aprobă organizarea concursurilor pentru posturile vacante, NUMESTE şi eliberează din funcţie personalul spitalului;
..etc