Buna ziua!
Pt inceput vreau sa va spun ca am o firma de transport care din cauza crizei economice nu a mai functionat!
Am ajuns in imposibilitatea de plata catre furnizori de motorina,care ulterior mi-au cerut insolventa!
Problema este urmatoare:Cel care mi-a vandut motorina a vazut ca nu o sa isi mai recupereze banii,deoarece masinile erau inchiriate,imobile sau altceva nu am nici pe mine nici pe firma,iar banii care mai trebuie incasati se duc la datooriile catre stat,si el nu mai primeste nimic,si acum si-a angajat recuperatori care ma tot suna si ma ameninta ca ma omoara,ca imi da foc la casa,ca imi ia copilul....1
Spuneti-mi va rog ce sa fac ca sa scap de ei?sa nu mai ameninte si viziteze!
Si daca mai vine la mine acasa ce sa fac?
Sa il chem inuntru si sa chem politia sau ce?
AJUTATI-MA VA ROG
Ai la indemana mai multe variante:
1. Cauti sa stingi creanta, prin esalonari stabilite cu debitorul.
2. Faci sesizare asa cum te sfatui avocatul...
In prealabil, pentru probarea conduitei recuperatorului poti sa faci o mica investitie intr-un sistem de dupraveghere video a imobilului unde locuiesti şi-ti pui pe telefon o aplicatie care sa inregistreze convorbirile. Daca te simti in pericol mergi direct la politie fara a astepta alte chestii. Nu incerca sa-l provoci, atata timp cat esti lipsit de aparare. Atentie sa nu poti fi nici tu provocat...
Teoretic, dak meri la politie si soliciti sa ti se consemneze o plangere trebe sa i se dea curs solicitarii. Totodata vei putea primi si numarul de inregistrare a lucrarii inainte de a ajunge la parchet si de a ise atribui numar unic de inregistrare.
Totusi, ideal ar fi sa incepi sa cauti variante sa platesti asa cum am spus la debutul postarii, din datorii si nu sa te intereseze cat
bulau face recuperatorul, dak faci plangere. In speranta ca ceea ce am postat iti poate fi de folos, iti doresc Succesuri!
Eu cred ca este dubios faptul ca nu aveti nimic pe firma si nici pe persoana fizica...sunt multi care premeditat fac acest lucru...in locul celui care a vandut motorina si se vede in postura de pagubit dumneavoastra ce ati face ? Poate ca nu sunteti singurul care ii datoreaza bani acestuia...Eu v-as sfatui sa nu va mai ganditi la politie,flagrant etc.Va sfatuiesc sa faceti plata chiar si esalonat acestuia intrucat ii sunteti dator iar atunci cand omul constata ca e rea credinta si sfidare poate sa va faca necazuri si ii dau dreptate . Practic justitia nu va poate obliga sa ii restituiti banii pe care ii datorati insa intrebati-va ce se intampla daca acesta dovedeste ca totul a fost premeditat si ati instrainat toate bunurile pentru a deveni insolvabil)...ATENTIE!!!
problema este f simpla, nu aveti nevoie de nici un avocatcare oricum nu va poate ajuta. doar sa va pape banii pe care inteleg ca nu i mai aveti.faceti o reclamatie la politie pentru santaj si ei ar trebui sa va ajute in realizarea unui flagrant.atat santajul cat si amenintarea se pedepseste de catre codul penal.este singurul lucru pe care il puteti face.sorry dar nu imi merge caps lock
Acuzat pe nedrept
pauldorin87
sunt acuzat intr un dosar penal prin declaratie mincinoasa precum ca as fi deposedat de o suma de bani pe un amic.am asistat la un schimb de telefon intre 2 ... (vezi toată discuția)