avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... RECUPERATORI ILEGALI?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

RECUPERATORI ILEGALI?

Buna ziua!
Pt inceput vreau sa va spun ca am o firma de transport care din cauza crizei economice nu a mai functionat!
Am ajuns in imposibilitatea de plata catre furnizori de motorina,care ulterior mi-au cerut insolventa!
Problema este urmatoare:Cel care mi-a vandut motorina a vazut ca nu o sa isi mai recupereze banii,deoarece masinile erau inchiriate,imobile sau altceva nu am nici pe mine nici pe firma,iar banii care mai trebuie incasati se duc la datooriile catre stat,si el nu mai primeste nimic,si acum si-a angajat recuperatori care ma tot suna si ma ameninta ca ma omoara,ca imi da foc la casa,ca imi ia copilul....1
Spuneti-mi va rog ce sa fac ca sa scap de ei?sa nu mai ameninte si viziteze!
Si daca mai vine la mine acasa ce sa fac?
Sa il chem inuntru si sa chem politia sau ce?
AJUTATI-MA VA ROG
~ Conținut șters la cerere ~
love_singh a scris:

Eu cred ca este dubios faptul ca nu aveti nimic pe firma si nici pe persoana fizica...sunt multi care premeditat fac acest lucru...in locul celui care a vandut motorina si se vede in postura de pagubit dumneavoastra ce ati face ? Poate ca nu sunteti singurul care ii datoreaza bani acestuia...Eu v-as sfatui sa nu va mai ganditi la politie,flagrant etc.Va sfatuiesc sa faceti plata chiar si esalonat acestuia intrucat ii sunteti dator iar atunci cand omul constata ca e rea credinta si sfidare poate sa va faca necazuri si ii dau dreptate . Practic justitia nu va poate obliga sa ii restituiti banii pe care ii datorati insa intrebati-va ce se intampla daca acesta dovedeste ca totul a fost premeditat si ati instrainat toate bunurile pentru a deveni insolvabil)...ATENTIE!!!


Sunt multi care din lipsa de relatii sau din pur ghinion nu reusesc intr-o afacere.
Nu inseamna ca au premeditat asa ceva...
Premeditarea trebuie dovedita in justitie nu se presupune.
Simplul fapt ca nu are bunuri in proprietatea sociatatii comerciale nu inseamna ca este ceva in neregula.

avocat Claudiu Lascoschi
Dar sa cumperi ceva si sa nu platesti inseamna sa obligi pe cineva sa lucreze sa acopere gaura pe care l-ai facut, nu este moral corect, e afacerea ta , te priveste , incearca acest lucru in Olanda . Din pacate suntem in Romania unde puterea tine cu hotii si teparii, legile is facute pentru ei si asa se inmultesc cazurile. De ce nu ca nici altul nu a patit nimic, insemna ca ii legal.
Sunt de acord cu dvs., dar daca omul nu poate platit nu trebuie nici sa ii iei capul...
Probabil ca ceva plati a facut candva...
Da domnul avocat,aveti drepatae,am facut ulte plati anterioare.deci daca vroiam sa dau teapa,luam marfa si nu plateam deloc,dar am platit apropae jumatate prin op-uri si chitante,si cand la un moment dat s-au blocat incasarile nu am mai putut!
MA INTELEGE OARE CINEVA?

Alte discuții în legătură

Cu respect va rog sa-mi mai dati un sfat Daniel35 Daniel35 Un prieten al meu a imprumutat o suma de bani de la un individ,am inteles ca 600 ron pentru care trebuia sa inapoieze 1500.... O nebunie care insa nu s-a oprit ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept pauldorin87 pauldorin87 sunt acuzat intr un dosar penal prin declaratie mincinoasa precum ca as fi deposedat de o suma de bani pe un amic.am asistat la un schimb de telefon intre 2 ... (vezi toată discuția)
Procedura organizare flagrant dumutaadrianred dumutaadrianred Buna. Intrebarea mea ar fi, in cazul unui santaj , daca persoana santajata,anunta politia, se recurge la efectuarea unui flagrant,se aplica pe bancnotele ... (vezi toată discuția)