avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ISJ refuza plata ajutorului pentru nastere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ISJ refuza plata ajutorului pentru nastere

Atasez raspunsul ISJului la cererea mea, rugandu-va sa-mi talmaciti spusele lor:

"Acest ajutor este cuprins in CCMUN INVATAMANT,, art.36(5), litera f.Tot in CCMUN INVATAMANT art.32(2) prevede ca "partile contractante vor purta negocieri in vederea includerii drepturilor respective in actele normative care sa reglementeze aceste drepturi.
Intrucat partile contractante nu au purtat negocieri si nu au fost emise acte normative care sa reglementeze acordarea drepturilor salariale suplimentare(...) nu avem temeiul legal pentru acpordarea ajutorului la nastere."
Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2010
sce76, utilizator
Cel mai recent răspuns: sce76 , utilizator 14:20, 6 Februarie 2012
incredibil...
mi-a raspuns MSanatatii:

datorita legii 284 nu va putem da ajutorul.Nu are treaba ca legea e aparuta in decembrie iar cererea mea e din septembrie.
incredibil....
Legea nr.284/2010 nu are nicio legatura cu acest ajutor ... dvs vi se aplica prevederile in vigoare la data depunerii cererii respective.
stiu, de aia am spus incredibil.
miine sun si am teleconferinta cu ei.Deja sunt nesimtiti si am actionat in consecinta. Am pus piticu atomic pe ei.Incredibil ce marlani
guerila a scris:

stiu, de aia am spus incredibil.
miine sun si am teleconferinta cu ei.Deja sunt nesimtiti si am actionat in consecinta. Am pus piticu atomic pe ei.Incredibil ce marlani

:offtopic:
Nu sunt singurii , de acest gen ....

Eu inca astept raspunsul serviciului salarizare al ISJ, raspunsul Sindicatului si al ITM-ului Cluj....Apoi, la judecata cu ei!

Alte discuții în legătură

Ccm nu prevede toate clauzele din ccmunn! care se aplica?? adela05 adela05 Buna ziua! Societatea la care lucrez eu are incheiat CCM. In acest contract nu se prevede si art 51 din CCM la nivel national. Intrebarea mea este, in situatia ... (vezi toată discuția)
Salar mediu pe unitate pt. nasterea copilului ContSters57911 ContSters57911 Buna ziua, va rog sa ma indrumati ce pot face in acest caz: am solicitat acel salar mediu pe unitate pt. nasterea copilului, in luna mai, insa pana in prezent ... (vezi toată discuția)
Neacordarea primei de nastere heri heri Am nascut in octombrie 2010, am depus cererea pentru prima de nastere in 15.11.2010. Mi s-a comunicat prin telefon ca nu sunt fonduri sufuciente. La ... (vezi toată discuția)