avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restanta sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restanta sau nu?

Sunt functionar public cu statut special la un penitenciar din tara. Anul trecut am avut o perioada de concediu care a inclus si pastele. Mai am dreptul la inca doua zile de concediu pentru cele doua zile de pasti?
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 11:32, 19 Martie 2008
elis a scris:

1. Nu face caz pentru 2 zile , ci intreba daca are dreptul la numai 2 raspunsuri pe care le-a primit. Se astepta sa primeasca mai multe raspunsuri.

2. Daca te consideri nedreptatit de catre angajator referitor la drepturile tale de salariat, depune o sesizare la ITM.

doar lam citat iar referitor la nedreptatile mele nu cred ca are sens sa fac vreo plangere pentru ca are bani de dat spaga ca doar traim in romania si stim multi cum merg lucrurile aici
Imi pare rau ca gandesti asa ...... :( .... stiu ca traim in Romania :) .....dar trebuie sa ne aparam intr-un fel drepturile fata de angajatorii de acest gen ...
elis a scris:

Imi pare rau ca gandesti asa ...... :( .... stiu ca traim in Romania :) .....dar trebuie sa ne aparam intr-un fel drepturile fata de angajatorii de acest gen ...

nu avem cum s ne aparam drepturile in romania mai ales de genul asta de angajatorii nu se vrea lucrul asta in romania daca sar vrea ITM sar autosesiza nu se poate ca o firma cu profit de miliarde pe luna (nu stiu cat sunt declarate legal) sa tina soferi de tir cu 600 ron salariu pe cartea de munca cand se stie ca minimul daca te duci undeva e de cel putin 1500 director cu 1200 pe cartea de munca si asa mai departe
o intrebare offtopic
Esti sofer de tir? Daca da, ma intereseaza daca la iesirea din tara pe la unguri vi se cer copii certificate de ITM de pe contractele de munca?
Mi s-a pus aceasta intrebare ......cei de la ITM unde am intrebat ..au raspuns ca NU.

Mersi :):)
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
nu sorry si nici nu stiu dar nu am auzit de asa ceva pana acum

Alte discuții în legătură

Intrebare eugen68octavian eugen68octavian Sunt un functionar public cu regim special la un penitenciar din tara. Anul trecut am avut concediul in perioada de Pasti. Cerand cele doua zile in plus ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata 1 an ct_84_csm ct_84_csm Buna ziua. As vrea sa imi iau concediu fara plata 1 an dar in legea 293 care se aplica in cazul meu art 60 spune\"(3) Raportul de serviciu al funcţionarului ... (vezi toată discuția)
Acordare zile de concediu la revenirea din incapacitate temporara de munca conf.leg 12/2015 care modifica codul muncii succesconf succesconf Buna ziua, Conform modificărilor aduse articolului 145,146 din Codul Muncii de Legea nr.12/2015 cu privire la concediile de drept,as dori o lămurire cu ... (vezi toată discuția)