Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
Imi pare rau ca gandesti asa ...... :( .... stiu ca traim in Romania :) .....dar trebuie sa ne aparam intr-un fel drepturile fata de angajatorii de acest gen ...
eugen68octavian a scris:
Nu am dreptul decat la 2 raspunsuri?
pentru 2 zile faci atata caz eu am contract 8h/zi de luni pana vineri in schimb lucrez sambata pana la 4 adica 8 ore in rest lucrez zece ore pe zi nu am salariul real trecut in cartea de munca ce as putea sa fac ca nu am cu ce dovedi state de plata nu am semnat nu am vazut iau banii prin niste dispozitii de plata din care reiese ca iau 9 mil pe luna iar in carte am trecut doar 600 nu am luat nicio zi de concediu in 9 luni si nici nu vrea sa imi dea cica decat la iarna urmatoare
nu avem cum s ne aparam drepturile in romania mai ales de genul asta de angajatorii nu se vrea lucrul asta in romania daca sar vrea ITM sar autosesiza nu se poate ca o firma cu profit de miliarde pe luna (nu stiu cat sunt declarate legal) sa tina soferi de tir cu 600 ron salariu pe cartea de munca cand se stie ca minimul daca te duci undeva e de cel putin 1500 director cu 1200 pe cartea de munca si asa mai departe
skypynel a scris:
nu avem cum s ne aparam drepturile in romania mai ales de genul asta de angajatorii nu se vrea lucrul asta in romania daca sar vrea ITM sar autosesiza nu se poate ca o firma cu profit de miliarde pe luna (nu stiu cat sunt declarate legal) sa tina soferi de tir cu 600 ron salariu pe cartea de munca cand se stie ca minimul daca te duci undeva e de cel putin 1500 director cu 1200 pe cartea de munca si asa mai departe
Fiecare ar trebui sa-si cunoasca drepturile si obligatiile. Daca in momentul semnarii unui contract de munca a-ti facut un compromis, eu consider ca ar trebui sa rezolvati pe cale amiabila problema dumneavoastra.
Am avut un caz, cand un sofer a facut un accident mortal si patronul l-a salvat de la puscarie, a platit daune familiilor celor decedati, etc. soferul oare ce gandeste acum despre patronul sau
.