avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Va aduc bani cererile de consultanta?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Va aduc bani cererile de consultanta?

Pana la urma, sunt cererile de consultanta utile si aducatoare de bani pentru consultanti?

Primiti constant cereri de consultanta? Daca da, sunt ele concretizate in clienti ai afacerii dumneavoastra?

Stiu, raspunde cine poate. :)

Pe mine ma intereseaza pentru ca nu imi dau seama in ce masura e o chestie care mananca timp si nu da nimic inapoi sau e o chestie utila care, pe langa timp mancat, aduce si bani.
rmorcoasa a scris:
Tot nu m-a lamurit nimeni insa cu problema mea initiala. Se pare ca va trebui sa intreb pe un alt forum. Eu sunt aprope sigur ca am dreptate, insa mai trebuie si confirmat :D. As mai avea totusi o intrebare ...

Acum ii intreb pe consultanti: mai vrea cineva sa raspunda dupa aceste precizari ale userului??

Eu personal am mai raspuns unor chestiuni similare, asa incat nu ati cautat indeajuns de bine... chiar ma indoiesc, caci sunt foarte multe subiecte de gen... era chiar ieri unul pe prima pagina la drept civil.

Sper ca nu, caci juristii nu prea vor clienti care stiu si vor numai confirmari si nici nu vor sa fie intrebati de ce iau toate posibilitatile in considerare, cand asta e treaba lor... :O
Daca nu vreti sa va ganditi la ce e mai rau: lasati lucrurile asa, nu mai dati bani pe niciun act. De ce sa va asigurati, daca tot nu aveti impotriva a ce?

Numai bine!
Nemaipomenit raspuns. In cazul acesta si eu sper sa nu existe numai juristi ca dumneavoastra.

Inainte de aceea afirmatie a mea care recunosc ca a fost cam rautacioasa (orice om mai greseste), nu s-a mai catadicsit (ca sa citez pe cineva cunoscut :)) nimeni sa raspunda, asa ca nu asta a fost motivul pentru care nu am primit raspuns.

Nu vi se pare ca va deranjati cam repede si mult prea tare, mai ales ca nu aveti nici o legatura cu problema mea si nu v-am facut nimic? Asa sunt toti juristii? Ce ar trebui sa faca un om daca sa zicem ca s-a exprimat mai acid? Ar trebui sa faca plecaciuni ca a suparat prea marele jurist? Nu e bine sa stiti sa va suparati asa repede si asa tare, face rau la sanatate. Fiti mai ingaduitoare si mai iertatoare ca sunt sigur ca si dvs. gresiti. Tratati o afirmatie a mea, ca un capat de tara. Vad ca pana la dvs. nimeni nu s-a mai exprimat asa agresiv si transant. Si pana la urma nu inteleg ce am facut? Am injurat, am folosit expresii triviale, am dat in cap cuiva, ce am facut asa rau de trebuie sa fiu pus la zid, si sa numai vorbeasca nimeni cu mine, de zici ca suntem pe vremea nazistilor? E o atitudine de gradinita parerea mea. Sfatul meu, v-am zis, este sa fiti mai concilianta, viata e frumoasa nu are rost sa o traim in intrigi. O zi buna.

P.S. Mi se pare mie sau meseria asta e cam frustanta? :))
Vi se pare, ...
eu sunt de curand pe forum..intrebarea imi place..
bani cred ca vin pana la urma, intrebarea este insa ....legata de productivitatea muncii...ca la o suta de ore pierdute cele 2 contracte incheiate ...ihm..nu prea acopera efortul.

eu cred ca avem cateva trasaturi comune (cei care raspund pe ..aici)mentionez cateva:

1. ne place profesia
2.suntem curiosi
3. nu ..avem probleme de comunicare si nici nu ne temem sa ne spunem pararea...

deci de frustrare...nici nu poate fi vorba.

cred ca forumul este o chestie desteapta facuta de oameni destepti.(am mai spus-o).si daca ...oferi si un pic de ajutor..iata cat de responsabili social suntem...

...pentru mine...e deja dependenta...nu ma pot abtine sa nu..verific ce s-a mai intamplat..cat am avut alte treburi( ca mai si muncim , nu-i asa?)

succes
av. Ileana schwarz

ps. ce ma deranjeaza?
dialogurile agresive...si intoleranta
rmorcoasa a scris:

Nemaipomenit raspuns. In cazul acesta si eu sper sa nu existe numai juristi ca dumneavoastra.

....
P.S. Mi se pare mie sau meseria asta e cam frustanta? :))

Mie mi se pare ca deranjeaza modul cum puneti problema, nu faptul ca intrebati. Avocatnet.ro e un forum. Un loc unde oamenii vin si raspund, de placere, din ratiuni financiare sau din masochism, intrebarilor puse de alti oameni. Uneori, oamenii care pun intrebari pleaca de la premisa ca li se cuvine. Li se cuvine sa primeasca raspunsuri, li se cuvine sa li se dea dreptate si asa mai departe.

Forumurile de internet nu creeaza asteptari. Nu raspund garantat unor oameni si nu le mangaie orgoliul. Fiecare om are timpul lui, reactiile lui si pragul lui de suportabilitate / iritabilitate.

Cand cineva pune problema cu ironie nedisimulata, avand impresia ca lucrurile nu sunt ok pentru ca nu i s-a raspuns dumnealui la o intrebare (desi chiar observ ca raspunsul a venit), atunci unii decid ca e mai bine sa dea cu piciorul. Sau sa ignore adresantul. Oricare dintre ele (comportamente, adica), normale pentru o societate in care nevoia de respect reciproc e doar o acuza pe care o aducem unii celorlalti.
Alin Popescu a scris:

. Avocatnet.ro e un forum. Un loc unde oamenii vin si raspund, de placere, din ratiuni financiare sau din masochism, intrebarilor puse de alti oameni.

D-nule Alin Popescu, consider ca faceti o mare greseala. Chiar nu suntem masochisti, noi cei care raspundem in acest forum.#-o

Alte discuții în legătură

Neprofesionalism malacka malacka Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, ... (vezi toată discuția)
Acoperire legala Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Am spus acum ceva timp ca... ei bine... cineva ar putea cauta aici o solutie juridica. I-ar putea raspunde un user, poate avocat, poate consilier, poate ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)