rmorcoasa a scris:
Nemaipomenit raspuns. In cazul acesta si eu sper sa nu existe numai juristi ca dumneavoastra.
....
P.S. Mi se pare mie sau meseria asta e cam frustanta? :))
Mie mi se pare ca deranjeaza modul cum puneti problema, nu faptul ca intrebati. Avocatnet.ro e un forum. Un loc unde oamenii vin si raspund, de placere, din ratiuni financiare sau din masochism, intrebarilor puse de alti oameni. Uneori, oamenii care pun intrebari pleaca de la premisa ca li se cuvine. Li se cuvine sa primeasca raspunsuri, li se cuvine sa li se dea dreptate si asa mai departe.
Forumurile de internet nu creeaza asteptari. Nu raspund garantat unor oameni si nu le mangaie orgoliul. Fiecare om are timpul lui, reactiile lui si pragul lui de suportabilitate / iritabilitate.
Cand cineva pune problema cu ironie nedisimulata, avand impresia ca lucrurile nu sunt ok pentru ca nu i s-a raspuns dumnealui la o intrebare (desi chiar observ ca raspunsul a venit), atunci unii decid ca e mai bine sa dea cu piciorul. Sau sa ignore adresantul. Oricare dintre ele (comportamente, adica), normale pentru o societate in care nevoia de respect reciproc e doar o acuza pe care o aducem unii celorlalti.