avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Va aduc bani cererile de consultanta?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Va aduc bani cererile de consultanta?

Pana la urma, sunt cererile de consultanta utile si aducatoare de bani pentru consultanti?

Primiti constant cereri de consultanta? Daca da, sunt ele concretizate in clienti ai afacerii dumneavoastra?

Stiu, raspunde cine poate. :)

Pe mine ma intereseaza pentru ca nu imi dau seama in ce masura e o chestie care mananca timp si nu da nimic inapoi sau e o chestie utila care, pe langa timp mancat, aduce si bani.
Nu m-am inregistrat consultant pentru bani. Pe de o parte, legea nu-mi permite, iar pe de alta parte, banii nu ma intereseaza nici in viata reala, daramite ca rezultat al activitatii virtuale.

Avocatnet.ro este o parte extrem de importanta a lumii mele. Iar in lumea mea banii nu exista. Exista doar un butoi, calculatorul si carti imprastiate in jurul meu.

pentru Gabriela Pintea

Butoi?
ipocrizie?!?
internet platiti?
ce mancati?

ps: de curiozitate...imi cer scuze daca ..par rautacioasa..

av. Ileana Schwarz
Doamnei Ileana Schwarz

Locuiesc intr-un butoi, primit de la un urmas al lui Diogene! :D

Mesajul dvs. m-a amuzat. Evident, "vorbeam" la figurat. Scriam despre lumea mea, nu despre cea in care sunt nevoita sa traiesc. Sigur, mananc, platesc internetul (care cade cand mi-e lumea mai draga) si locuiesc la casa. In plus, sunt unicul intretinator al familiei mele.

Banii nu ma intereseaza si nu m-au interesat niciodata. Asta nu inseamna ca m-au ocolit, am castigat intotdeauna atat cat sa asigur familiei mele o viata decenta.

In mod logic, daca exista foarte multe persoane care-si doresc bani, trebuie sa existe si cei ca mine. Si, va rog sa ma credeti, nu-mi voi cere niciodata scuze ca gandesc asa. Asta sunt, ma place cineva, bine, nu ma place nimeni, imi este la fel de bine.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

PS: Imi plac persoanele usor rautacioase, de regula au curajul sa-ti spuna ce gandesc.

Folosesc butonul "editeaza" ca sa scriu care este principalul motiv pentru care nu asociez avocatnet.ro cu lumea in care traiesc: aici, cuvantul profesionistilor conteaza. In societatea romaneasca de astazi, profesionistii nu conteaza.

Ultima modificare: Duminică, 8 Februarie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Doamnei Gabriela Pintea..

OK!
idealista sunt si eu..cu riscul asumat de a fi declarata naiva de unii..
de "strigat" ar trebui sa strigam si in afara acestui forum...
este evident ca ne place profesia..altfel nu ne-am "da cu pararea" pe aici.
banii oricum vin..atunci cand nu te gandesti la ei..cel putin la mine acest principiu a functionat dintotdeauna.
nu sunt nici pe departe rautacioasa...doar ca ati fost atat de categorica incat..vroiam sa aud mai mult ..iar profesia este una liberala, si. cum structura mea este...liberala, nu pot gandi ca faci o profesie juridica doar de dragul ...unui pahar cu apa primit pe lumea cealalta..

succes
av. Ileana Schwarz
Pana la urma , daca poti sa ajuti pe cineva, chiar si cu un sfat, de ce sa n-o faci?!Eu imi dau "cu parerea" pe aici ca sa ma relaxez, in primul rand, sa-mi mai amintesc o multime de lucruri pe care le-am uitat, pe scurt, forumul Avocatnet este o relatie trofica pozitiva datorita caracterului sau de protocooperare.

Alte discuții în legătură

Neprofesionalism malacka malacka Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, ... (vezi toată discuția)
Acoperire legala Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Am spus acum ceva timp ca... ei bine... cineva ar putea cauta aici o solutie juridica. I-ar putea raspunde un user, poate avocat, poate consilier, poate ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)