avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Va aduc bani cererile de consultanta?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Va aduc bani cererile de consultanta?

Pana la urma, sunt cererile de consultanta utile si aducatoare de bani pentru consultanti?

Primiti constant cereri de consultanta? Daca da, sunt ele concretizate in clienti ai afacerii dumneavoastra?

Stiu, raspunde cine poate. :)

Pe mine ma intereseaza pentru ca nu imi dau seama in ce masura e o chestie care mananca timp si nu da nimic inapoi sau e o chestie utila care, pe langa timp mancat, aduce si bani.
corbalb a scris:

un tinerel inteligent, student sa zicem, cu spirit de aventura...ar folosi acest site pentru a oferi consultanta pe bani
- vine clientul, pune intrebarea...studentul o noteaza, o posteaza aici, cauta ceva in plus pe firul pus la dispozitie pe forum si a doua zi da solutia clientului...o fi ceva rau?:))

=D>
Daca putem contribui cu ceva la bunastarea studentului, de ce nu? :D
Daca s-ar face bani asa usor, toti studentii asta ar face!
Putem fi sigur ca sunt useri care folosesc metoda prezentata de catre corbalb ...;)
Binele se intoarce. Uneori mai repede decat ne-am putea imagina

Eu cred ca intrarea mea in avocatura s-a datorat, in parte, si raspunsurilor pe care le formulam pe hol la intrebarile contracanditatilor mei (comisia de la sala x a intrebat cutare lucru, cum ati raspunde la intrebarea asta?) fara sa stiu ca dincolo de usa intredeschisa, de tocul careia ma sprijineam intr-o rână, era ...comisia, care avea sa intre un pic mai tarziu in sala unde fusesem repartizata. Cand mi-a venit randul au tinut sa-mi precizeze ca examenul l-am dat deja...pe hol.

Nota: era in 1999 cand putea fi primit in profesie cu scutire de examen cel ce solicita inscrierea ca avocat stagiar in termen de 6 luni de la promovarea examenului de licenta. Scutirea se acorda in urma unui interviu / un soi de examen oral.

Din chiar clipa in care, prin intrebarea lui, studentul inteligent din povestea lui @corbalb ma face sa deschid o carte pentru a revedea o problema de drept ori ma face sa caut un raspuns la o problema/intrebare pe care nu mi-am pus-o niciodata pana atunci (pentru ca nimeni nu s-a intalnit in practica cu de toate) din chiar acea clipa si el imi face mie un bine.
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2009
romascanu, moderator

Alte discuții în legătură

Neprofesionalism malacka malacka Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, ... (vezi toată discuția)
Acoperire legala Liliana Gradinaru Liliana Gradinaru Am spus acum ceva timp ca... ei bine... cineva ar putea cauta aici o solutie juridica. I-ar putea raspunde un user, poate avocat, poate consilier, poate ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)