avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre divort

sunt casatorita de aproape 2 ani....dar casnicia mea nu este asa cum am crezut eu ca va fi.. :(
nu am copii ...nu avem bunuri impreuna...in concluzie nu ar trebui ca divortul s afie ceva complicat...sa apara complicatii....
as vrea sa stiu exact cum se procedeaza in cazul in care ma decid sa divort...ca nu am mai intalnit cazuri apropiate de divort si habar nu am.....
nu stiu daca sotul meu va fi de acord sa divortam....asa ca ma gandesc ca divortul va tine o perioada de timp...din ce cauze ar trebui sa divortez pentru ca sa nu dureze mult timp ?
De cand sunteti casatorita? a trecut un an? copii minori aveti?
22 de ani de casatorie,copii 3 sunt toti majori,2 baieti 21 si 20 ani si fata de 18.
Atuci formulati actiunea dupa modelul lui Elis. Inlocuiti totusi fraza in care se arata ca nu au rezultat copii, afirmand ca nu aveti copii minori. Si formulati si tranzactia ca sa nu mai aveti de mers la notar pentru partaj.
Bafta!
Buna seara.Nu stiu cum trebuie exact,o alta declaratie anexata la cererea de divort,in care sa precizam ca dorim sa cedam apartamenul celor 3 copii?Si actul este valabil fara a fi autewntificat de un notar?Va multumesc anticipat
Nu se poate face o declaratie anexata la cererea de divort prin care sa cedati apartamentul copiilor, in schimb se poate incheia la notar un contract de vanzare-cumparare intre dvs si copii .

Alte discuții în legătură

Divort Lala46 Lala46 Buna ziua El are o amanta de 3 ani si a depus actele de divort. Eu nu am bani de avocat, societatea la care lucrez este intr-o situatie financiara grea, are ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord in cazul in care nu a trecut un an de la incheierea casatoriri anaxorz anaxorz Buna ziua! Ar putea cineva sa-mi spuna care este modaliatatea de a divorta in cazul in care nu a trecut un an de la incheierea casatoriei si nici nu exista ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul sotiei costehard costehard Buna ziua Ma numesc X, am 48 de ani si sunt din Bucuresti Doresc sa desfac casatoria si as dori sa fac o intrebare in comunitatea avocatnet in speranta ... (vezi toată discuția)