avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre divort

sunt casatorita de aproape 2 ani....dar casnicia mea nu este asa cum am crezut eu ca va fi.. :(
nu am copii ...nu avem bunuri impreuna...in concluzie nu ar trebui ca divortul s afie ceva complicat...sa apara complicatii....
as vrea sa stiu exact cum se procedeaza in cazul in care ma decid sa divort...ca nu am mai intalnit cazuri apropiate de divort si habar nu am.....
nu stiu daca sotul meu va fi de acord sa divortam....asa ca ma gandesc ca divortul va tine o perioada de timp...din ce cauze ar trebui sa divortez pentru ca sa nu dureze mult timp ?
Ma asteptam,sa trebuiasca la notar..offf....in cererea data de d-voastra,am modificat doar unde a-ti scris ca nu sunt copii,am pus cei 3 copii si faptul ca sunt majori,banuiesc ca trebuie sa anexez copii dupa certificatele lor de nastere.Numai act de vanzare cumparare se poate face?Sau merge si donatie?...Va multumesc
puteti face si donatie ... eu am dat exemplu de un act ce se poate face ...oricum taxele notariale sunt cam aceleasi pentru ambele acte dupa cate stiu eu.
Ati discutat cu cineva toate implicatiile pentru viitorul dvs. si chiar al copiilor dvs. inainte de a da buzna sa faceti acte dupa ureche? Banuiesc ca nu. Ei bine, cred ca ar trebui sa faceti asta.
sfatul meu este sa nu divortati deocamdata si sa discutati cu sotul tot ceea ce va deranjeaza, tocmai pentru a nu regreta ulterior
Buna ziua,cu cineva specializat nu am discutat,iar la una din certuri,sotul a afirmat "decat sa castigi tu casa,mai bine ii dau foc"...atunci am facut propunerea sa o trecem pe numele copiilor,a acceptat.Cu divortul este de acord,dar nu vine la tribunal decat cand trebuie sa semneze definitiv,asta a spus si de fata cu copii.De discutat cu el legat de viata in comun nu se mai poate tot am incercat si eu si chiar si copii si parintii lui,nu e prima data cand sunt certuri si batai,dar daca este intrebat el nu m-a lovit niciodata,iar asta au vazut si copii si cand erau mici si acum s-au bagat intre noi baietii in 2 randuri.Deci nu mai avem ce rezolva ,singura rezolvare este divortul,pt ca au ajuns copii sa nu mai suporte tensiunea din casa.Va multumesc,pt tot,iar un sfat specializat mi-ar prinde bine.

Alte discuții în legătură

Divort Lala46 Lala46 Buna ziua El are o amanta de 3 ani si a depus actele de divort. Eu nu am bani de avocat, societatea la care lucrez este intr-o situatie financiara grea, are ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord in cazul in care nu a trecut un an de la incheierea casatoriri anaxorz anaxorz Buna ziua! Ar putea cineva sa-mi spuna care este modaliatatea de a divorta in cazul in care nu a trecut un an de la incheierea casatoriei si nici nu exista ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul sotiei costehard costehard Buna ziua Ma numesc X, am 48 de ani si sunt din Bucuresti Doresc sa desfac casatoria si as dori sa fac o intrebare in comunitatea avocatnet in speranta ... (vezi toată discuția)