sunt casatorita de aproape 2 ani....dar casnicia mea nu este asa cum am crezut eu ca va fi.. :(
nu am copii ...nu avem bunuri impreuna...in concluzie nu ar trebui ca divortul s afie ceva complicat...sa apara complicatii....
as vrea sa stiu exact cum se procedeaza in cazul in care ma decid sa divort...ca nu am mai intalnit cazuri apropiate de divort si habar nu am.....
nu stiu daca sotul meu va fi de acord sa divortam....asa ca ma gandesc ca divortul va tine o perioada de timp...din ce cauze ar trebui sa divortez pentru ca sa nu dureze mult timp ?
Este un punct de vedere, Nicoleta.
Posibil sa fi gresit la scrierea mesajului .. in loc de vina exclusiva a paratului a scris vina exclusiva a reclamantului ;) ,
Cred ca mai bine scria din vina exclusiva a paratului.
M-au luat ametelile citind fraza userului ancaandrei, fraza dealtfel citata si de romascanu.
Nu cred Elis ca este o greseala la scrierea mesajului. Zice foarte clar si mai jos cand da exemplu cu fata care a venit la ea si a inaintat cerere de divort din vina ei.
Sunt bulversat sa aud asa ceva.
Poate e ceva ce eu nu stiu. Astept sa ma lumineze ancaandrei.
Buna ziua.Inca o intrebare,daca deschid divortul din cupla comuna,iar copii sunt cei care au asistat si intervenit de multe ori in certurile si chiar cand am luat bataie,ei vor fi citati ca martori?Si de pensie,stiu ca trebuie sa ceara copii pt ca sunt majori,dar trebuie sa dovedeasca ca inca studiaza,banuiesc ca trebuie adeverinta de la scoala si de la facultate.Va multumesc,o zi senina tuturor.
Doamna, nu va putem spune toate amanuntele aici ca... deja numai pentru divirt va dam informatii de vreo trei pagini si sunt ferm convinsa ca nu sunteti chiar lamurita nici acum.
Nu e posibil sa va creati o parere despre toate aspectele pe un forum... imi pare rau, dar chiar nu vad sa fie posibil, oricat interes ne-am da. Ca sa nu mai spun ca unele informatii pot fi eronate. Sau incomplete.
Apoi, modelul acela de cerere care vi s-a dat aici nu e valabil pentru culpa comuna... si o luam de la capat.
Nu cheama nimeni martori pentru dv., dv. trebuie sa-i propuneti; acestia pot fi si rude de gradul I, dar nu va fi tocmai civilizat si nici nu recomand sa va chemati copiii.
Pensia, pentru ca sunt majori copiii, este alta mancare de peste in alt dosar, alta actiune. Da, trebuie adeverinte ca studiaza la cursuri de zi. Trebuie sa aratati si unde munceste tatal, de fapt copiii trebuie sa arate in acel dosar. Puteti incerca sa cadeti de acord...
Multa bafta si... duceti-va, totusi, la un avocat. Macar sa stati dde vorba, sa va faca o imagine mai reala despre ce inseamna divortul.
Divort
Lala46
Buna ziua
El are o amanta de 3 ani si a depus actele de divort. Eu nu am bani de avocat, societatea la care lucrez este intr-o situatie financiara grea, are ... (vezi toată discuția)