Mary355 a scris:
pentru betina....se spune o vorba "nu lasa pasarea din mina pe cioara de pe gard"....adica convinge-te inainte de a te arunca asa (CA SA NU DAI DIN LAC IN PUT)ca schimbul se merita intr-adevar,ca acasa ai cioara si ca intr-adevar noul iubit este pasarea (si nu lupul sub blana de miel). Cind esti indragostit ti se pare totul roza,asa ca tinzi sa crezi si sa iti pictezi o viata minunata cu noul iubit. Trebuie insa sa te gindesti ca in momentul,in care acesta nu mai este pe post de iubit,ci prieten oficial ar putea sa iti arate fete,pe care nu le-ai cunoscut,asa tu ajungind sa regreti pasul facut.Barbatii,care sparg o familie si se incurca cu femei casatorite nu au o personalitate prea puternica (parerea mea si mi-o respect).
Plus mai gindeste-te la inca ceva: oare este dracul chiar asa de negrul ,adica sotul tau??,la urma urmelor nu el a luat-o pe carari straine,ci tu!!!!....e usor sa pui toata vina pe altii,dar te-as sfatui sa iti dai ochelarii roz jos si poate vezi realitatea altcumva.
Si inca ceva.inceteaza a-ti trai viata in inselaciune si minciuna,termina cu nehotaririle:"ori la bal ,ori la spital!!(asa se spune pe la noi)!",spune-i sotului despre iubitul tau,el nu merita poate toate astea.
:offtopic:
Nu cred ca este cazul sa judecam oamenii pe un forum destinat gasirii unor solutii, sfaturi ori pareri la problemele cu care se confrunta.
Puteati sa faceti acest lucru folosind mesajele private.