buna ziua
problema mea este urmatoarea:
sunt angajata la o societate comerciala din data de 1 martie 2006.
este o societate mica cu un numar de 5 angajati.
la angajare am semnat un contract individual de munca. (salariu minim pe economie)
incepand cu data de 3 ianuarie 2011 ma aflu in preaviz (20 de zile lucratoare), conform prevederilor art. 73 din codul muncii, urmare a desfiintarii postului pe care il ocupam.
dupa terminarea preavizului intentionez sa intru in somaj.
intrebarea mea este urmatoarea: data fiind situatia mea , pot beneficia de salarii compensatorii? si daca da, cum trebuie sa procedez?
va multumesc
care ar fi cel mai potrivit moment sa depun aceasta cerere? in timpul preavizului sau dupa preaviz, cand mi se inmaneaza decizia de incetare a contractului de munca?
si inca ceva...cum maie legea acum in legatura cu somajul?
am o vechime de APROAPE 5 ani (fara o luna) la locul de munca.
cate luni iau somaj si cat mai e pe luna, avand in vedere ca am avut salariu minim pe economie?
Dreptul de a solicita aceste salarii compensatorii incepe sa curga de la data incetarii raportului de munca.
Indemnizatia de somaj va reprezenta 75% din valoarea indicatorului social de referinta la care se adauga, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare mai mare de 3 ani, o suma calculata prin aplicarea asupra mediei salariului brut de baza lunar pe ultimele 12 luni a unei cote procentuale diferentiate, astfel:
3% pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel putin 3 ani;
5% pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel putin 5 ani;
7% pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel putin 10 ani;
10% pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel putin 20 de ani.
Disponibilizare
raducraciun
BUNA ZIUA. EU AM PRIMIT UN PREAVIZ DE 20 ZILE....IN URMA ACESTUI PREAVIZ AM DEPUS O CERERE LA REGISTRATURA UNITATII IN CARE AM CERUT SA MI SE ACORDE UN SALARIU ... (vezi toată discuția)