anca_ale a scris:
Cred ca v-ati putea sustine si singura cauza.
Pe de alta parte daca societatea este in insolventa dupa ce aveti hotararea prin care ati castigat trebuie sa depuneti declaratie de creanta. Ar trebui sa luati legatura si cu administratorul judiciar, cat de repede pentru ca daca i-au fost puse la dispozitie actele societatii ar trebui sa figurati cu salarii restante si ar trebui sa va inscrie din oficiu si poate nu mai trebuie sa depuneti declaratie de creanta. Oricum pana o sa castigati procesul o sa expire termenul de depunere a declaratie si o sa trebuiasca sa faceti pe langa cererea de depunere a declaratiei de creanta si o cerere de repunere in termen. Declaratia de creanta este taxata cu 120 de lei si timbru de 0,3 lei. Daca debitorul nu detine bunuri si nici nu se obtin sume din procedura cu sentinta va puteti adresa Fondului de garantare a salariilor.
Se pare ca degeaba spunem ca salariatii sunt inscrisi din oficiu la masa credala de catre administratorul judiciar ca nu se poate intelege acest lucru.
Tot ce trebuie sa faca fostii salariati este sa contacteze administratorul judiciar si sa ii solicite plata salariilor restante. Daca societatea nu este in lichidare ci in administrare ea desfasoara activitate si deci inregistreaza venituri astfel ca si plata salariilor se poate efectua si cum se face cu prioritate trebuie sa fie vazuta care este problema si de ce nu i s-a platit salariul restant.