romascanu a scris: (pe pagina 6)
5. In mod ciudat, nu prea se straduieste nimeni sa convinga vreo persoana care isi manifesta neincrederea si rezervele in MedieRE (sa le ia in serios si sa le "vindece"). In schimb e inevitabil chestionata daca nu cumva are ceva impotriva mediatoriLOR. :stunned:
Nadie a scris:
Regret ca v-am suparat, Dle. Ciobanu...
Din pacate, pot, afectiv, sa va fiu alaturi...dar nu m-ati convins.
Ciobanu vasile a scris:
conceptual, coexistenta dintre mediatori si cei care nu inteleg procesul medierii, a fost/este blocat printr-o metoda simpla ‘denigrarea si neacceptarea medierii si a mediatorilor’.
Sincer, am crezut ca vor apare unele luari de pozitie din partea grupului “anti” sau din partea moderatorului, dar ..TACERE !
Luari de pozitie? :O
Pai mie imi vine sa scriu
Q.E.D.
Caci iata ce vad eu ...si daca nu vad bine ma puteti "ajuta" :hammer: sa-mi schimb optica (accept critici):
Vad o persoana = @ Nadie care isi manifesta NEINCREDEREA in mediere si intreaba, printre altele:
Nadie a scris:
de ce as mai plati si un mediator ?.....
Mai vad TREI mediatori
suparati furca pe @Nadie, chiar inainte de orice stradanie de a-i indeparta in vreun fel
neincrederea si rezerva cu vreo amarata de propozitie. :(
Si daca credeti ca am eu orbul gainilor, atunci astept sa-mi citati acea fraza, propozitie sau macar silaba cu efect de ARGUMENT pe care l-a folosit @aditabora pentru @ Nadie inainte de a ...face pe Shackespeare (ca sa nu zic direct ...mistocareala in versuri...iertata fie-mi exprimarea)
aditabora a scris:
vrui si eu acum o data
sa fac scrisului rabata
pe nadine s-o intarat
ca sa dea oftul pe gat
@aditabora - V-am aplaudat pentru prima parte a mesajului dvs. scris joi la 18.44 (care ilustra tehnica intrebarilor in mediere) dar am regretat acest lucru dupa ce am vazut P.S. - ul in versuri pe care l-ati adaugat vineri.
Sunteti trei mediatori IMPOTRIVA unei persoane neincrezatoare in mediere = @Nadie. Si in loc sa fie luata in serios aceasta neincredere, e luata in gluma (mult spus "gluma') si tratata ... in versuri de o calitate indoilenica.
Doriti sa ..."mediez" eu acest conflict? :training:
Ma tem ca nu pot media pentru ca, prin acest mesaj, tocmai m-am erijat in avocatul :) lui @Nadie