Nadie a scris
lipsit de scrupule pentru a fi satisfacut ca ai incheiat o mediere....
profesia de mediator fiind o solutie de smechereala si pentru un agronom, un inginer etc......
plateste un ,,masterat,, si se cheama ca e....mediator. Cand de fapt nu stie nimic temeinc...
Pentru Nadie
Vreau sa raspund in felul meu......sunt un mediator fara cunostinte juridice(inca nu am terminat facultatea de drept) ce a terminat A.S.E. "Managementul Firmei" la A.I.Cuza Iasi....facultate de stat.
Conform art. 31 din Legea 192/2006
Art. 31
Mediatorul are obligatia sa refuze preluarea unui caz, daca are cunostinta despre orice imprejurare ce l-ar impiedica sa fie neutru si impartial, precum si in cazul in care constata ca drepturile in discutie nu pot face obiectul medierii
....si avand in vedere ca de fiecare data cand se incearca promovarea medierii(indiferent cum explic....si nu doar eu,mai sunt si altii care explica) sub pretextul ca se vrea
"INTELEGEREA MEDIERII" se arunca cu noroi in mediatori, eu unul constat ca
aceasta discutie nu mai poate face obiectul medierii
deoarece nadie a intrat in conflict cu mediatorii si eu nu pot fi neutru si impartial.
Credeam ca acest topic este pentru promovarea medierii si nicidecum pentru a primi mediatorii palme de genul: lipsit de scrupule, smechereala, cultura mediatorului....etc.
Din aceasta cauza parasesc discutiile de pe acest topic.