avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mar interesa si pe mine .. pentru amprente ca dovezi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mar interesa si pe mine .. pentru amprente ca dovezi ai putea fi acuzat de furt??

un prieten ii sau gasit cateva amprente la locul unui furt ar putea fi acuzat de furt numai pe baza lor . au facut si perchezitie la domiciliu si nu iua gasit nimic si el a lucrat 3 ani in firma respectiva si 2 saptamani la alta firma in aceiasi curte nu a fost prins cu nimic doar ca acolo unde iau gasit amprentele nu avea acces adica nu avea chieia varog vreau un raspuns urgent multumesc anticipat.
Treaba cu amprenta veche de 2 ani este o tampenie. Nu este vorba de un mediu sigilat cu temperatura constanta si fara existenta prafului sa se pastreze amprenta asa bine cat sa fie si identificata persoana pe baza ei.
Simplul fapt ca prietenul a fost chemat la politie si i s-au ridicat amprentele se bazeaza pe o alta proba sau martor, cumva politia a ajuns la el .
Prietenul sa aiba grije sa isi ia un aparator.

Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
adelaida_07, utilizator
deci aicia nu ii vb de mine eu da am dovezi ca am fost am biletele de avion si martori in spani
Nu stiu daca s-a efectuat,dar stiu ca se poate efectua o expertiza,care sa stabileasca daca broasca a fost deschisa cu o cheie contrafacuta.
Cand este vorba despre un astfel de procedeu,la scoaterea broastei usii,se pot vedea urmele lasate de o alta cheie decat cea folosita in mod uzual.
Este o problema a criminalistilor si a organelor de urmariore penala.
Da, eu mi-am aratat punctul de vedere,in raport de probatoriile relatate de dvs
multumesc enorm pentru raspunsuri o sa revin cu alte detali joi tre sa mearga iarasi la politie de ce nu stiu stiu ca lau chemat fara nici o hartie nimi a fost doar ajutorul sefului de post la el care ia zis sa mearga joi dimineata pana la politie la hunedoara sa ii mai ia odata ampretele sa il excluda din lista de suspecti cea ce eu nu prea cred sa te cheme de doua ori petru acelasi lucru dar vedem ce o sa fie inca odata multumesc enorm pentru raspunsuri
Faza, cu luatul amprentelor de 2 ori e prea de tot! lol

Alte discuții în legătură

Acuzație de furt JustAQuestion JustAQuestion Buna ziua . As dorii sa pun următoarea întrebare : In ce masura este incriminatorie prezența unei amprente la locul furtului ? Context : Furtul ... (vezi toată discuția)
Amprenta de la locul faptei seke seke Am o mica problema..as vrea o scurta explicatie...acum cateva luni am lucrat la un prieten si dupa o sapt am plecat din tara...si cand am venit inapoi ma ... (vezi toată discuția)
Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)