avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Noi propuneri pentru moderatori
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Noi propuneri pentru moderatori

Pentru ca activitatea din Forum creste in fiecare zi, pentru ca numarul celor care scriu este tot mai mare, a venit vremea sa va lansam invitatia sa propuneti cateva nume de utilizatori care s-au remarcat (in sens bun) in forum, pentru a fi luati in calcul la momentul numirii de moderatori noi.

Asa incat, asteptam nume si sugestii de forumuri la care s-ar potrivi respectivii moderatori.
Silvanna90 - Dreptul familiei, discutii la moda
As avea rugamintea ca, in masura posibilului, nominalizarile sa fie insotite de argumente. Nu trebuie sa fie ceva sacramental, insa e important de stiut ce anume considera utilizatorii ca trebuie sa fie/aiba un moderator. Multumesc.
Citez, cu mici modificari:
freeelis a scris:

- a dovedit ca este un bun profesionist in domeniul juridic si/sau economic;
- si-a creat o imagine buna pe Forum, bucurandu-se de credibilitate in fata celorlalti utilizatori;
- acceseaza regulat Forumul de mai multa vreme;
- poate fi/este decisiv, corect, consistent si matur in discutiile din Forum;
- participa des la discutiile din Forum
- respecta Regulamentul de postare.

Pe langa acestea, precizate deja in ''fisa postului'', exprimarea clara, pe intelesul utilizatorilor care nu intotdeauna pricep de prima data mesajele scrise de specialisti si insista cu intrebari care pot fi (si uneori chiar sunt) catalogate drept puerile.
Consider ca toate doamnele pe care le-am propus - reiau
gi_jane2 - drept civil, dreptul familiei
adutescu -drept civil
simonette12 - dreptul familiei
emma_woodhouse - drept penal
justicemn - expertize judiciare,contencios administrativ, functionarii publici
Margareta Stanciu - dreptul familiei,
au aceste calitati si ar fi un castig pentru utilizatori si pentru forum.


@ che_gargara
no offense, dar nu inteleg patima asta :) Suntem in martie 2011, nu in decembrie 2008... Dar poate mai deschid administratorii un topic cu propuneri pentru cine NU mai vor utilizatorii sa fie moderatori, si acolo sa fie cu voturi ''la vedere'', atunci sa va vad...

:offtopic: daca parerea utilizatorilor n-ar fi contat, indiferent de proportie, banuiesc ca acest topic nu ar fi fost deschis :bow:
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
ContSters196669, utilizator
Eu cred ca moderatorii trebuie sa aiba o anumita calitate a postarilor rezultata atat din nefolosirea odioasei (insa comoda) metode "copy-paste pentru aplaudaci" cat si pentru ca se exprima ingrijit si se documenteaza inainte de a da un raspuns.
Afara de acest aspect, cel care a avut un anumit numar de mesaje sterse in ultimele luni sau a savarsit alte incalcari ale regulamentului de postare chiar daca acestea nu s-au soldat cu sanctiuni, nu ar trebui sa modereze pentru simplul motiv ca cel care ieri incalca regulamentul nu are nicio autoritate morala sa ceara respectarea lui.
In sensul celor scrise mai la deal unele din propunerile facute pentru moderatori m-au surprins pentru in unele cazuri n-am vazut nici o postare de calitate venita din partea celor propusi sa modereze iar in alte cazuri n-am observat sa existe consideratia necesara pentru regulament, pentru colegii de forum sau pentru interesul general.
Buna tuturor .Am observat si eu acest topic si as vrea sa le multumesc acelora care imi acorda incredere, si totodata celor care nu mi-o acorda, din diverse ratiuni.
Eu as dori sa-l propun pe dl. u.b.i.k , care este deja moderator si se bucura de multa credibilitate si profesionalism, pentru ca dumnealui sa modereze toate acele forumuri pe care considera ca le-ar putea modera.
Fac mentiunea ca in privinta persoanelor care au fost anterior nominalizate , respectiv:
gi_jane2 - drept civil, dreptul familiei
adutescu -drept civil
simonette12 - dreptul familiei
justicemn - expertize judiciare,contencios administrativ, functionarii publici
Margareta Stanciu
@eumarian, @r.gabi, drept penal
@Silvanaa90

am aceeasi opinie, ca dumnealor merita si sunt apte sa modereze , fiindca celor mai multi dintre ei le-am urmarit activitatea pe forum si au demonstrat implicare, pregatire,detin arta de a comunica amiabil, si au dat dovada o deosebita calitate umana.., lucruri pe care le consider esentiale pentru a putea efectua aceasta activitate.Daca intamplator , vreunul dintre acestia mai are ,,scapari", consider ca este omenesc, nimeni nu este perfect iar aceluia care se considera perfect ii propun sa arunce primul cu piatra..Sa nu uitam ca aceasta activitate se desfasoara in mod benevol, ca in afara acesteia fiecare mai are alte o mie de probleme, iar faptul ca dedica timp si acestui forum, care merita din plin,si de care ne-am lipit cu totii, care ne este util tuturor, fiindca ne anima , asa cum imi imaginez, aceleasi motivatii, este un lucru excelent.
Mai fac precizarea,pe scurt , fiindca nu doresc sa ocup inutil spatiul, ca nu stiu la acest moment daca mai pot fi moderatorul ,,legally" , insa cu certitudine persoane cu mult mai multe abilitati vor putea modera forumul de drept penal.
Toate cele bune.
A. C. Margu.

edit later:

cermak gruianu a scris:
Pentru emma_woodhouse, ma gandesc ca daca a renuntat la moderare stergandu-si vechiul cont, nu ar mai fi necesara propunerea.dar parerea mea nu conteaza...

-Iuliana, o spui cu o arecare amaraciune, ca parerea ta nu conteaza.Lasa , ca uite , mai prinde si altora bine.De pilda:

@trope_doi a scris

Subscriu.( la ceea ce afirma Iuliana Cermak)


[EDITAT - offtopic] pentru ca n-am revenit aici sa cer nimic, ci doar sa dau si pentru ca anumite persoane mai mult sau mai putin explicit isi manifesta opozitia ,animate fiind de motivatii pur subiective, n-am sa fiu moderator, asa cum dealtfel am mai spus-o mai sus, ori am sa fiu , candva, decat daca administatorii vor considera ca merit sa mai fiu .Altfel, a fi simplu utilizator e foarte ok pentru mine.
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie Alin Popescu Alin Popescu Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Forumuri noi? Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Ce forumuri noi credeti ca ar trebui sa mai infiintam in cadrul Forumului Avocatnet.ro? Ce domenii de drept si economie credeti ca sunt ... (vezi toată discuția)