Interventie moderator
filozof a scris:
cei 3 filozofi sunt 3 in 1 pentru ca nu ma lasa utilizatorul sa am acces si sunt nevoit sa reintroduc alte parole. De ce? Habar nu am!
Pana acum v-am trimis mai multe mesaje private dar, intrucat nu raspundeti la niciunul, discutam in forum. Ati ajuns sa aveti mai multe conturi iar eu am inchis mai multe discutii in care ati scris.
Daca ati fi citit regulamentul de postare in forum ati fi gasit solutia problemelor dvs.: apelati la unul dintre administratorii forumului. Va rog sa discutati cu unul dintre administratorii forumului prin intermediul mesajelor private si, dupa ce rezolvati problema, sa va stergeti conturile-clona.
Din regulamentul de postare:
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Inregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, in cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.
Profit de ocazie si va rog ceea ce v-am rugat si pe mesaj privat: nu mai scrieti mesaje consecutive in termenul prevazut la pct. 1.3 din regulamentul de postare si renuntati la scrisul cu majuscule. Multumesc!
Gabriela Pintea