Daca am inchis un dosar in codul muncii cu art.246 c.p.c cu renuntare la judecata cererii pot sa mai deschid un nou dosar tot in codul muncii sau sa continui cu acelasi dosar. O alta problema este normal sa ai 12% spor vechime la 3 ani de munca si la 10 ani 18%. Ce lege poate sa ma lamureasca in privinta sporului de vechime.
La cererile depuse de mine pentru a mi se calcula ani de munca trecuti in cartea de munca mi s-au cotizat 7 ani din 11. Ce institutie poate se imi reglementeze problema fara a se ajunge la proces. Institutile care au fost contactate sunt AJOFM, AMOFM, ITM care dintre ele au dreptul de a repara prejudiciu creat.
Au fost calculat de ITM privind cotizatiile sociale...., societatea de stat, si datorita acestui lucru a rezultat ani de munca la jumatate lipsandu-ma de 3 luni de somaj si vechime in grupa
Problema este ca societatea mi-a comunicat printr-un act ca au platit si pana la AMOFM mi-a dat lista ca s-a platit 68 luni si datorita acesteia am primit decat 9 luni de somaj pe 11 ani trecuti in cartea de munca ca munciti.