avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... JUDECÃTORIA PRIVATÃ !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

JUDECÃTORIA PRIVATÃ !

Bună ziua.
Este drept ca un proces să fie amânat 11 termene la rând pentru că expertul nu își
depune expertiza.
Acum,după un an,a depus un fals prin care arată că părțile au fost chemate la fața locului,fără a atașa și scrisorile prin care le-a chemat (pentru că nu le-a chemat)
Aici,la judecătoria privată,primarul localității,care este vecin de casă cu mine,vrea
să-mi fure 4000 de mp-pentru că nu au fost înregistrați la Reg.agricol și,la marginea suprafeței este o cișmea (12 mp) care este în domeniul public.
Profitând de imensa corupție din regiune,tot amână-după cum arătam- și nu știe cum să mă deposedeze.
Ca și suprafață,terenul este mai mare decât cel de la Reg.agricol dar,ca și vecinătăți terenul este cel din Titlu de propritate.
Nici o altă persoană nu revendică suprafața care,dealtfel este între două curele paralele și la capete sunt delimitate de două drumuri-acum asfaltate.
Procesele verbale de punere în posesie ale celor doi vecini,ar putea fi cerute ca probă în instanță? Menționez că unul dintre terenuri este stăpânit abuziv de către primar,fără vreun act;poate vrea să se extindă și la mine.
Dacă 12 metri sunt trecuți în domeniul public,este îndreptățit primarul să solicite
restul suprafeței ? Dosar 801/267/2010.
Vă mulțumesc.


Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
IonPopescu-B, utilizator
Buna ziua . Cu tot respectul , eu am fost parat in acest proces si , in decurs de patru ani , judecarea s-a materializat doar prin invitatii ( peste doi ani de zile) catre expert , pentru ca acela sa depuna raportul de expertiza. Din momentul in care au aparut in dosar elementele incalcarii prevederilor europene in ceea ce priveste proprietatea , interesul reclamantei a slabit , corelat cu multele ilegalitati ale judecatorilor . Dupa ce am gasit probe ale mafiei din Justitie , lupta cu morile de vant nu se justifica . Nu-mi permit sa arunc cu banii . Functionarii din sistem nu raspund pentru faptele lor penale ; sunt acoperite toate abuzurile , oricat de grave ar fi . Daca primaria a renuntat la dreptul pe care nu a dovedit niciodata ca l-ar avea , am decis sa nu mai prelungesc evidenta partinire a oamenilor in roba - impartiali doar in prevederile scrise ; Cel putin in cazul celor pe care i-am intalnit€ in acest dosar . Sa calci in picioare prevederile CPC , sa falsifici documente oficiale si sa nu vrea niciun cesemist sa vada aceste infractiuni (documente trimise in copii conforme) , este prea mult . Mi-as dori sa fie reinfiintate aceste organisme corupte ; Cred ca orice alta varianta ar fi mai curata decat acesti indivizi obisnuiti sa fie tatuci. Va multumesc , ati constituit un ajutor real si nepretuit pentru mine ! Numai bine !
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
IonPopescu-B, utilizator
In toata tara si in toate obiectele litigioase, judecatorii, in marea lor majoritate, daca nu sunt "mai putin inteligenti", sunt corupti.
Inclusiv in cauzele care nu au ca scop proprietatea, nerespectarea legilor de catre cei din sistem este o regula, nu o exceptie.
Justitiabilului ii ramane legea...Omertei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecatorul expert IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Pentru ca pe 8 martie,expertul a depus expertiza la dosar,judecatorul a amanat procesul pentru observarea expertizei.Au fost depuse,tot atunci, ... (vezi toată discuția)
Este legal ? IonPopescu-B IonPopescu-B Bună ziua. Cu toate că,de la prima adresă către expertul desemnat, i-a fost solicitată atașarea la lucrarea de expertiză a dovezilor de ... (vezi toată discuția)
Recuzare expert? MargineanuGabriel MargineanuGabriel Buna ziua Am o nedumerire legata de modul in care trebuie sa actionez. Imi este atacat de ceva vreme titlul de proprietate pe un teren de catre un vecin. ... (vezi toată discuția)