avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... JUDECÃTORIA PRIVATÃ !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

JUDECÃTORIA PRIVATÃ !

Bună ziua.
Este drept ca un proces să fie amânat 11 termene la rând pentru că expertul nu își
depune expertiza.
Acum,după un an,a depus un fals prin care arată că părțile au fost chemate la fața locului,fără a atașa și scrisorile prin care le-a chemat (pentru că nu le-a chemat)
Aici,la judecătoria privată,primarul localității,care este vecin de casă cu mine,vrea
să-mi fure 4000 de mp-pentru că nu au fost înregistrați la Reg.agricol și,la marginea suprafeței este o cișmea (12 mp) care este în domeniul public.
Profitând de imensa corupție din regiune,tot amână-după cum arătam- și nu știe cum să mă deposedeze.
Ca și suprafață,terenul este mai mare decât cel de la Reg.agricol dar,ca și vecinătăți terenul este cel din Titlu de propritate.
Nici o altă persoană nu revendică suprafața care,dealtfel este între două curele paralele și la capete sunt delimitate de două drumuri-acum asfaltate.
Procesele verbale de punere în posesie ale celor doi vecini,ar putea fi cerute ca probă în instanță? Menționez că unul dintre terenuri este stăpânit abuziv de către primar,fără vreun act;poate vrea să se extindă și la mine.
Dacă 12 metri sunt trecuți în domeniul public,este îndreptățit primarul să solicite
restul suprafeței ? Dosar 801/267/2010.
Vă mulțumesc.

Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
IonPopescu-B, utilizator
pana la urma ati cerut amendarea expertului - a fost amendat?
---
una bucata flagrant judecator
una bucata flagrant grefier
una bucata flagrant seful judecatorului
una bucata flagrant expert
una bucata flagrant av
---
(DNA sau politia judeteana),
---
cine are metodologia sa o posteze in beneficiul "judecatoriei private"
---
chiar daca dvs sunteti cel care aveti interes sa demonstrati ceva, nu veti putea personal sa le executati pe toate, ci sa comandati parte din ele
---
discutii interminabile fara rezultate utile.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
ContSters83715, utilizator
sistemele juridice sunt absurde, gresite, mecanice, adica pot genera ERORI absurde si sunt usor de manipulat de catre "cunoscatori"

[ link extern ]

Doamne fereste sa ti se intample. Malpraxis e o realitate. Eroarea umana este mecanica.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
Buna ziua.
Astept un semn de bun simt de la pres.Jud.Nici dupa doi ani nu vrea sa raspunda sesizarii mele;judeca,in schimb,dosarul...
Cererea de recuzare a fost respinsa.S-a luat act de cererea jude-lui de abtinere de la solutionarea cauzei.
1) cereti in baza legii 544 a accesului la informatii publice de ce nu s-a raspuns la petitie, vi s-a incalcat dreptul la petitionare ! trebuie sa va raspunda in 5 zile.... judecatoria este tot o simpla institutie, cu functionarii si cu aceleasi reguli ca la orice institutie care nu raspunde in termen legal. Nu e prima data cand reclam niste grefieri etc... si primesc raspuns.

2) pentru a obtine un raspuns uitat a) faceti o scurta reclamatie administrativa - nu s-a raspuns la petitita nr. x, (de 2 ani!)..... eventual ulterior b) faceti o scurta reclamatie la avocatul poporului care este specializata pe institutii care uita sa raspunda. si va face rost de raspuns (daca il vreti)... ulterior nu mai puteti apela la avocatul poporului pentru petiti similare... deci atunci cand va adresati adresati-va ca nu ati primit raspuns la 5 petitii la gramada....o sa primiti raspunsul la toate.

a recuza un expert....nu este terminologia juridica.... a "amenda si inlocui".... de fapt a recuza "inseamna a indeparta, a inlocui"....deci a recuza un expert....nu trebuie sa fie o problema de interpretare semantica, ne "ascundem" dupa cuvinte, unii vor invoca ca cuvintele nu sunt ceea ce sunt, datorita "terminologiei"
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2011
Buna ziua.
Judecatoria Privata nu se dezminte.
1. Daca in urma cu cinci luni,dupa interventia CSM-ului,mi-au trimis o adresa cum ca trebuie sa fac dovada ca le-am trimis sesizare in 2009 (am facut aceasta dovada,am pastrat comfirmarea postala),acum mi-au trimis raspuns stupefiant, ,, Sesizarea d-voasta nu este inregistrata la noi,, ;cu toate ca este semnatura grefierei sef,pe recipisa mea. Le-am trimis copie color !. Sunt de doi lei. Si presedinta care semneaza raspunsul are tupeul sa judece porocesul in care eu sesizam faradelegi.

2. Pentru ca a avut aceasta scapare legala,dupa cererea de recuzare,judecatorul care nu a respectat Cod.de Pr. Civ. in aceasta etapa a judecarii,a facut cerere de abtinere (fiind si la curent cu sesizarea catre CSM).
Cererea mea de recuzare a fost respinsa dar,cererea lui de abtinere a fost aprobata.
Pai,daca omul nu are ineres in cauza si a respectat legea,de ce sa nu judece in continuare ?
Asa bate campii in alte cauze.

3. Expertul care a fost iertat ca a depus o expertiza pentru care nu a putut dovedi ca ar fi efectuat-o legal,(fara incunostiintare) mi-a cerut,in scris,sa-i asigur transportul-asta in conditiile in care,prin incheiere,Jude-le i-a cerut ca expertiza sa fie efectuata in contul sumei incasate deja, pentru expertiza ilegala si legea nu-i permite sa mai ceara alta plata;transportul este cuprins in suma initiala,in euro-convertiti.

Acum,astept sa formeze un nou complet.Din 31.08.2011.Cam toti judecatorii s-au rotit,la acest dosar.

S-auzim de bine!

Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2011
IonPopescu-B, utilizator

Alte discuții în legătură

Judecatorul expert IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Pentru ca pe 8 martie,expertul a depus expertiza la dosar,judecatorul a amanat procesul pentru observarea expertizei.Au fost depuse,tot atunci, ... (vezi toată discuția)
Este legal ? IonPopescu-B IonPopescu-B Bună ziua. Cu toate că,de la prima adresă către expertul desemnat, i-a fost solicitată atașarea la lucrarea de expertiză a dovezilor de ... (vezi toată discuția)
Recuzare expert? MargineanuGabriel MargineanuGabriel Buna ziua Am o nedumerire legata de modul in care trebuie sa actionez. Imi este atacat de ceva vreme titlul de proprietate pe un teren de catre un vecin. ... (vezi toată discuția)