avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... JUDECÃTORIA PRIVATÃ !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

JUDECÃTORIA PRIVATÃ !

Bună ziua.
Este drept ca un proces să fie amânat 11 termene la rând pentru că expertul nu își
depune expertiza.
Acum,după un an,a depus un fals prin care arată că părțile au fost chemate la fața locului,fără a atașa și scrisorile prin care le-a chemat (pentru că nu le-a chemat)
Aici,la judecătoria privată,primarul localității,care este vecin de casă cu mine,vrea
să-mi fure 4000 de mp-pentru că nu au fost înregistrați la Reg.agricol și,la marginea suprafeței este o cișmea (12 mp) care este în domeniul public.
Profitând de imensa corupție din regiune,tot amână-după cum arătam- și nu știe cum să mă deposedeze.
Ca și suprafață,terenul este mai mare decât cel de la Reg.agricol dar,ca și vecinătăți terenul este cel din Titlu de propritate.
Nici o altă persoană nu revendică suprafața care,dealtfel este între două curele paralele și la capete sunt delimitate de două drumuri-acum asfaltate.
Procesele verbale de punere în posesie ale celor doi vecini,ar putea fi cerute ca probă în instanță? Menționez că unul dintre terenuri este stăpânit abuziv de către primar,fără vreun act;poate vrea să se extindă și la mine.
Dacă 12 metri sunt trecuți în domeniul public,este îndreptățit primarul să solicite
restul suprafeței ? Dosar 801/267/2010.
Vă mulțumesc.


Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
IonPopescu-B, utilizator
IonPopescu-B a scris:

milicadamian a scris:

parerea mea e sa mai astepte...
poate se infiinteaza Curtea Mondiala...si.. da, mai sta putin ..curtea galactica....etc, etc.io de aiureli sunt satul....mai ales din cauzele mele///unde am solutii si bune si 'NEDREPTE":)


Pai,tocmai ati aflat de la d-l Macovei,”Curtea Mondiala” exista;Daca sunteti satul de aiureli,nu interveniti,d-le - cine v-a deranjat,instinctul dreptatii ?
Aici este un forum de discutii si,daca sistemul este plin de bube,va vom deranja tot mai des,si eu,si altii... Puteti plimba catelul.
Numai bine


:((
:surrender: imi mentin parerea ca justitiabilii se pricep la procedura civila:rofl::rofl:

vezi cand vin aia din concediu si vad cererea incuviintare martori la dosar..ce sperietura trag:happy:
in general un liberprofesionist, de exemplu un medic va opera un pacient stiind ca poate muri... si cu toate ca nimeni nu a crezut si nu a mai citit in nici un manual de scoala supravietuieste...deoarece medicii nu invatasera respecticul caz in manualul de la scoala.

F multi avocati au tendinta sa vorbesca fara sa se documenteze inainte, venind cu solutii personale si proprii pe vorbe, din auzitelea, dar nesustinute de documente.

Ei sunt primii care isi induc in eroare clientii naivi.

anumite mentalitati inchistate la minte vin din prea multe proceduri si art de lege.. omitand ca omul nu doreste decat sa i se faca dreptate....neintelegand de ce toata lumea spune ca trebuie sa moara, iar el doar doreste sa supravietuiasca (de ex pt ca a pierdut pe "procedura"?!)

primul care iti spune ca s-ar putea sa mori la o operatie este doctorul !

deasemenea mai exista un principiu.. cel care persista mai mult in instanta ajunge mai departe...........altfel nu ar mai face nimeni nici un recurs niciodata si ar fi multumita toata lumea (ar exista o singura judecata)

oricum la cedo exista o atitudine mai deschisa la minte fata de om
si chiar daca nu iti da dreptate pe toate aspectele invocate la cedo,tot iti va da dreptate pe unul sau pe altul.

---
recent am auzit la televizor parerea unui client despre un mare expert civilist care afirma ca deobicei copilul e incredintat mamei (ca asa "zice juristul" cand de fapt el nici nu are dreptul sa se pronunte intro problema atat de complicata), surpriza pentru jurist...a fost incredintat tatalui.

de unde rezulta ca expertul civilist nu a inteles nimic.

Alt argument este ca orice jurist isi informeaza clientul asupra sansei de nereusita, ceea ce este alta abordare.

Eu am inteles ca e penibil si hilar sa stai ani de zile in instante.
Din raspunsul dvs nimanui nu ii e frica de nimic, nici de cedo (care e mai mult o bataie de joc), lucru care este chiar sursa nemultumirii, motivul pt lipsa dreptatii...ca sunt luate peste picior drepturile omului chiar pe un forum de juristi.

dati-mi voie sa recurg la o figura de stil si pamflet amar:
de unde rezulta ca oamenii nu sunt juristi, iar (unii) juristi nu sunt oameni.
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2011
ContSters83715, utilizator



:((
:surrender: imi mentin parerea ca justitiabilii se pricep la procedura civila:rofl::rofl:

vezi cand vin aia din concediu si vad cererea incuviintare martori la dosar..ce sperietura trag:happy:


Buna ziua.
Imi pare rau pentru ca v-ati pierdut catelul;ma asteptam sa fiti un iubitor al desenelor animate.
In alta ordine de idei,nu-mi purtati de grija;oricum nu cred ca diploma de avocat va reprezinta
in fata vreunui justitiabil. Va doresc mai multa grija in abordarea parerilor. Codul de Procedura este public,nu-mi doresc decat sa fie aplicat exact si fara interpretare.
Ma bucur ca nu v-am cunoscut .Sper sa nu fie vorba de unul dintre cei care,in orasul meu,isi pun roba si se plimba continuu pe holuri,poate il va aborda vreun justitiabil .
S-auzim de bine !
in afara de reclamatii care sa se adune pe biroul sefului lor
acest tip de avocati care nu dau chitante si incaseaza (chiar daca are urmari minore, dar dezastruoase pt dvs)
acest tip de experti care vin cu expertize ca "apa curge de jos in sus"
nu merita decat reclamatii pe banda rulanta in scris indiferent ca sunt bine scrise sau nu

ca argument forte este regula de baza ca avocatii intre ei nu isi fac reclamatii !( deci din interiorul profesiei ei nu se vor autosesiza niciodata, ceea ce e "tolerabil", nu e tolerabil pentru dvs ca beneficar si e in conflict cu banii platiti)
Ultima modificare: Joi, 25 August 2011
ContSters83715, utilizator
[ link extern ]

Apelul magistratilor nu a ajuns la urechile CSM

In martie anul trecut, cateva sute de judecatori au protestat public fata de numirile netransparente de la ICCJ. Magistratii au semnat un apel prin care cereau CSM sa opreasca aceste promovari. Din apelul magistratilor:

Protestam impotriva incalcarii normelor eticii profesionale.

Solicitam CSM sa aiba o pozitie clara privind posibilitatea de a intra in sedinta de judecata a acelora fata de care a inceput urmarirea penala.

Cerem CSM masuri ferme pentru asanarea sistemului judiciar ....etc

Alte discuții în legătură

Judecatorul expert IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Pentru ca pe 8 martie,expertul a depus expertiza la dosar,judecatorul a amanat procesul pentru observarea expertizei.Au fost depuse,tot atunci, ... (vezi toată discuția)
Este legal ? IonPopescu-B IonPopescu-B Bună ziua. Cu toate că,de la prima adresă către expertul desemnat, i-a fost solicitată atașarea la lucrarea de expertiză a dovezilor de ... (vezi toată discuția)
Recuzare expert? MargineanuGabriel MargineanuGabriel Buna ziua Am o nedumerire legata de modul in care trebuie sa actionez. Imi este atacat de ceva vreme titlul de proprietate pe un teren de catre un vecin. ... (vezi toată discuția)