avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... JUDECÃTORIA PRIVATÃ !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

JUDECÃTORIA PRIVATÃ !

Bună ziua.
Este drept ca un proces să fie amânat 11 termene la rând pentru că expertul nu își
depune expertiza.
Acum,după un an,a depus un fals prin care arată că părțile au fost chemate la fața locului,fără a atașa și scrisorile prin care le-a chemat (pentru că nu le-a chemat)
Aici,la judecătoria privată,primarul localității,care este vecin de casă cu mine,vrea
să-mi fure 4000 de mp-pentru că nu au fost înregistrați la Reg.agricol și,la marginea suprafeței este o cișmea (12 mp) care este în domeniul public.
Profitând de imensa corupție din regiune,tot amână-după cum arătam- și nu știe cum să mă deposedeze.
Ca și suprafață,terenul este mai mare decât cel de la Reg.agricol dar,ca și vecinătăți terenul este cel din Titlu de propritate.
Nici o altă persoană nu revendică suprafața care,dealtfel este între două curele paralele și la capete sunt delimitate de două drumuri-acum asfaltate.
Procesele verbale de punere în posesie ale celor doi vecini,ar putea fi cerute ca probă în instanță? Menționez că unul dintre terenuri este stăpânit abuziv de către primar,fără vreun act;poate vrea să se extindă și la mine.
Dacă 12 metri sunt trecuți în domeniul public,este îndreptățit primarul să solicite
restul suprafeței ? Dosar 801/267/2010.
Vă mulțumesc.

Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
IonPopescu-B, utilizator
Buna seara.
In sfarsit,a fost incuviintata proba cu martori dar,pentru ca se deplaseaza greu,unul dintre martori a fost trimis acasa; sa vina data viitoare. S-a invocat o iminenta oprire a energiei electrice. Va dati seama,cat de josnica este ,,infaptuirea justitiei”;in ce conditii si de catre cine? A fost singura data cand am mers la judecatorie,in ziua termenului,doar pentru a transporta martorii. Asa ceva...! NIste batrani bolnavi...care ne judeca !
Acum,pe site,am vazut ca este scris si termen pentru studierea expertizei. In sala, judecatoarea nervoasa a spus:,,termen pentru depunerea expertizei”. Ori nu mai sunt oameni normali,ori s-au adunat acolo prea multi!
Buna ziua.
Am parcurs o noua etapa in procesul aflat pe rolul judecatoriei private.
Dupa ce mi-a fost restrictionat dreptul de a adresa intrebari martorului,si raspunsurile acestuia au fost consemnate incorect,fara a se respecta adevarul,am fost chemati in sedinta de consiliu. De aceasta data,judecatoarea venind in costumatie de strada,s-au intamplat fapte incredibile. Expertul a venit si plecat cu aceeasi masina ca si judecatoarea. Cu toate ca sedinta a fost convocata pentru a cere lamuriri expertului,judecatoarea nu mi-a permis sa-i adresez intrebari,in ciuda ineptiilor depuse prin expertiza. Aceasta judecatoare,despre care am aflat ca a fost readusa ,dupa pensionare,are un comportament abuziv, discriminator, amenintand cu amenda,la fiecare sfert de ora. Expertul si martorul au declarat ca nu s-au facut masuratori fizice,la fata locului dar,de neanteles,judecatoarea nu cosidera ca fiind un motiv concludent,pentru a amenda expertul. Este a treia oara cand,acelasi expert nu masoara nimic din terenul pentru care este platit sa-l expertizeze. Aceasta,pe langa alte abuzive si nesustinute trasari de hotare,ignorand realitatea din teren,doar pe fotografii aeriene.Judecatoarea refuza sa se pronunte pe obiectiunile (multe) formulate la expertixa simulata.
Am reusit sa filmez judecatoarea care a coborat din masina expertului,la Tg Jiu; Pot folosii aceasta proba pentru recuzarea judecatoarei? Prea este pe fata complicitatea !
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
IonPopescu-B, utilizator
Buna ziua.
Victorie,am infrant-o !;Ca sa zic asa.

Dupa ce am cerut recuzarea judecatoarei care se plimba cu masina expertului,pe care nu vroia sa-l schimbe si nici sa-l amendeze, au respins cererea si,surpriza,pe data de 29.02.2012,s-a dat solutia,la doua zile dupa respingerea recuzarii (pana acum termenele erau de 30 de zile). De aceasta data,dupa trei ani si o luna de amanari pentru depunerea unei expertize,sau refacere,sau reamintirea obligatiei de a depune expertiza,Judecatoria Privata N.,a hotarat sa respinga cererea reclamantei si,de asemenea,obliga reclamanta sa ne plateasca cheltuieli de judecata (pe care nu le-am cerut).
Este unul dintre ,,succesurile,, la care speram tot mai putin.
Multumesc tuturor celor care au dat atentie acestui demers;In special d-nei avocat,Valentina Mitea,:luck:pentru pozitia de sustinere si incurajare ,in vederea continuarii demersurilor .
Mafia din justitie este tot mai putin stabila,haideti sa luam atitudine,cu totii !
Putreziciunea care colcaie in sistem,cel putin la Judecatoria Privata, are radacini in relicve comuniste; Nu se pot dezbara de faptul ca aveau doar drepturi,obligatiile fiind pentru muritorii de rand.
Acum,astept ca un procuror sa ma audieze pentru ca am filmat-o pe judecatoare in masina expertului din dosar; Mi-a promis ca ma va da in judecata !
S-auzim de bine !
adutescu a scris:

Instanta nu are nici un motiv de tergiversare.
Nu stim ce inseamna "judecatorie privata", dar poate stiti dvs. mai multe si probabil aveti dreptate.

Nu recuzare expert, amendare si inlocuire.

In rest, nu stim ce se intampla la dosarul respectiv, repet, nu aveti avocat?

Am probat interesul judecatorilor (doi,care s-au inlocuit) si a expertului si,dupa trei ani,au respins cererea reclamantei; Intr-o saptamana,dupa ce am depun inregistrarea video.
Aici nu poate fi vorba despre justitie,aici este vorba despre niste banditi care incearca sa ne fure,pe fata,fara ca sa fie raspunzatori in vreun fel.
Nu,nu am mai avut avocat,la rejudecare,dupa casare; M-a furat prima avocata,pe mana cu judele si mi-a fost de ajuns. O institutie arhaica plina (colcaie) de putreziciune. Parerea mea !
S-auzim de bine !
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2012
IonPopescu-B, utilizator
Buna ziua.
Pentru a doua oara ,procesul a fost trimis pentru rejudecare la aceeasi Judecatorie Privata. Inca nu am aflat care este motivarea , dupa recurs . Intre timp , din martie ,2012 , CSM-ul a confirmat trimiterea sesizarii mele catre Inspectia Judiciara . Printre altele , am sesizat incalcarea prevederilor CPC , refuzul de inlocuire a expertului la rejudecare (art.24 ) , modificarea cu scris de mana (si proba conforma) a unui document al instantei de catre judecator ; a scris cu mana faptul ca mai da 500 de lei expertului pentru ca nu a putut face dovada unor cheltuieli suplimentare si am depus inregistrarea video cu judecatoarea si expertul in masina celui din urma . Care o fi termenul legal la care voi primii raspuns ? Fapt este ca , in interiorul institutiei , se vehiculeaza o protectie de la nivelul CSM tocmai pentru judecatoarea abuziva .
Nu ma indoiesc . Acest sistem corupt , obisnuit doar cu drepturi , se apara bine !
Sper ca Insp. Judiciara sa nu incerce un ” raspuns -prosteala” , de genul ”nu au fost indeplinite conditiile...” S-auzim de bine !
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2012
IonPopescu-B, utilizator

Alte discuții în legătură

Judecatorul expert IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Pentru ca pe 8 martie,expertul a depus expertiza la dosar,judecatorul a amanat procesul pentru observarea expertizei.Au fost depuse,tot atunci, ... (vezi toată discuția)
Este legal ? IonPopescu-B IonPopescu-B Bună ziua. Cu toate că,de la prima adresă către expertul desemnat, i-a fost solicitată atașarea la lucrarea de expertiză a dovezilor de ... (vezi toată discuția)
Recuzare expert? MargineanuGabriel MargineanuGabriel Buna ziua Am o nedumerire legata de modul in care trebuie sa actionez. Imi este atacat de ceva vreme titlul de proprietate pe un teren de catre un vecin. ... (vezi toată discuția)