avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... JUDECÃTORIA PRIVATÃ !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

JUDECÃTORIA PRIVATÃ !

Bună ziua.
Este drept ca un proces să fie amânat 11 termene la rând pentru că expertul nu își
depune expertiza.
Acum,după un an,a depus un fals prin care arată că părțile au fost chemate la fața locului,fără a atașa și scrisorile prin care le-a chemat (pentru că nu le-a chemat)
Aici,la judecătoria privată,primarul localității,care este vecin de casă cu mine,vrea
să-mi fure 4000 de mp-pentru că nu au fost înregistrați la Reg.agricol și,la marginea suprafeței este o cișmea (12 mp) care este în domeniul public.
Profitând de imensa corupție din regiune,tot amână-după cum arătam- și nu știe cum să mă deposedeze.
Ca și suprafață,terenul este mai mare decât cel de la Reg.agricol dar,ca și vecinătăți terenul este cel din Titlu de propritate.
Nici o altă persoană nu revendică suprafața care,dealtfel este între două curele paralele și la capete sunt delimitate de două drumuri-acum asfaltate.
Procesele verbale de punere în posesie ale celor doi vecini,ar putea fi cerute ca probă în instanță? Menționez că unul dintre terenuri este stăpânit abuziv de către primar,fără vreun act;poate vrea să se extindă și la mine.
Dacă 12 metri sunt trecuți în domeniul public,este îndreptățit primarul să solicite
restul suprafeței ? Dosar 801/267/2010.
Vă mulțumesc.

Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
IonPopescu-B, utilizator
Buna ziua.
Un avocat suparat?
Daca jude-le,impotriva prevederilor legale,combinat cu un avocat care nu are imputernicire,nu a avut niciodata pentru a ma reprezenta,amandoi continua cu abuzuri impotriva intereselor mele;cum se cheama impostura acestora,stimata avocat?
Si,da! Tocmai pentru ca cei ce rastalmacesc legea,nu raspund in niciun fel-tocmai acest fapt ii pune in exteriorul legii fundamentale si-i indeamna sa ,,fure,,drepturi si libertati.
De ce,n-ar trebui sa raspunda-ca orice cetatean-un magistrat care bate campii,minte,omite dovezi sau inventeaza,in beneficiul unei parti ? Asta-i independenta justitiei,fata de lege ?
Daca eu nu aveam dovezile impotriva hotilor de magistrati si impotriva avocatei,credeti ca,de trei ani,nu m-ar fi chemat ...?
Eu ma lupt cu morile de vant;cei implicati in actul de justitie se bucura de o protectie a intereselor,culminand cu faptul ca CSM-ul se face ca nu observa faptele prezentate in sesizari.
Astia stiu,cum stiau si militienii,ca odata ajunsi pe scaun nu mai pot fi deranjati...
Asta nu-i justitie! Poate scapand de mentalitatile celor unsi in comunism vom avea si dreptate in tara.
Fara sa primesc salariu de la buget-nu am chiar nicio legatura cu sistemul-nu cred corect ca doar justitia sa nu aiba veniturile afectate;in acelasi timp avand grija ca,si prin amanari,sa-i
dezavantajeze pe ceilalti justitiabili,facand jocul puterii.
La mine este vorba despre dorinta unui individ,dat afara din multe institutii care,ajuns primar,crede ca poate face ce doreste,si cere in instanta (oare cu complici?nu cred!) ca mai multi cetateni sa-i cedeze proprietatile. Si,ca o paralela,inspirata de discutiile celor ce asteapta neancrezatori sa primeasca dreptate de la magistratii,despre care multi stiu cate ...ceva:
Blestemul pamantului nu este inventia lui Sadoveanu;eu cred ca sunt suficiente exemplele celor care si-au sacrificat urmasii,(mirandu-se) Doamne,de ce ...?

S-auzim de bine !

Ultima modificare: Vineri, 19 August 2011
IonPopescu-B, utilizator
IonPopescu-B a scris:

Buna ziua.
Un avocat suparat?
Daca jude-le,impotriva prevederilor legale,combinat cu un avocat care nu are imputernicire,nu a avut niciodata pentru a ma reprezenta,amandoi continua cu abuzuri impotriva intereselor mele;cum se cheama impostura acestora,stimata avocat?
..........
Daca eu nu aveam dovezile impotriva hotilor de magistrati si impotriva avocatei,credeti ca,de trei ani,nu m-ar fi chemat ...?

eu nu sunt suparat, sunt doar surprins...de atitudinea dvs :)

o simpla cerere de informare cum ca nu aveti avocat sau nu aveti avocatul cutare ar fi condus la spragerea acestei "gasti de derbedei":D sigur, nu ati facut o astfel de cerere, nu-i asa? si asta in conditiile in care procesul, bag de seama va era cunscut..

asa si...cine sa va cheme..facand abstractie, DEJA, de lipsa dvs de diligenta
la cate termene ati fost prezent...
mandatul avocatului poate fi dat si verbal in sedinta..fara un contract/delegatie ...

eu chem in general clientii la termene, tocmai pentru a ma feri de situatii..gen, distinct de informarea/perceptia la fata locului a clientului cum evolueaza cauza..Si sa nu ma trezesc fara onorariu sau alte alea...nu ca sa ma bag aiurea in seama

altfel inteleg ca va place acest abecedar numit procedura civila:luck:

ContSters214051, utilizator
nu s-ar mai fi inventat CEDO daca sistemul juridic era atat de renumit in corectitudine exacta...e doar un sistem administrativ cu ERORI... tot umane...e pacat sa nu te adresezi mai sus....daca stii ca ai dreptate...in fond dovedirea... e o alta meserie, nu s-ar fi inventat nici malpraxisul daca toata lumea era perfecta

nu e tarziu sa faca reclamatiile si acum....s-au prescris?? ..hm..

astfel de cazuri sunt deosebit de grave....pur si simplu nu l-ati instiintat verbal pe avocat...chiar dacat tot el a fost...si la fond.. si cu asta va intemeiati la cedo... ca nu l-ati instiintat verbal... iar el "singur" a inteles ca trebuie sa va reprezinte..si gata...ati justificat suficient, vi sa incalcat dreptul la aparare.... de catre propriul avocat... ! reclamati mai sus, la cedo
ContSters83715, utilizator
parerea mea e sa mai astepte...
poate se infiinteaza Curtea Mondiala...si.. da, mai sta putin ..curtea galactica....etc, etc.io de aiureli sunt satul....mai ales din cauzele mele///unde am solutii si bune si 'NEDREPTE":)
drepturile omului nu se respecta in romania
(sistemele administrative nu gandesc)

pentru o simpla amenda data de un polistist (care nici nu a fost la fata locului) s-a ajuns la cedo. oare de ce? (anghel contra romaniei)
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2011
ContSters83715, utilizator

Alte discuții în legătură

Judecatorul expert IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Pentru ca pe 8 martie,expertul a depus expertiza la dosar,judecatorul a amanat procesul pentru observarea expertizei.Au fost depuse,tot atunci, ... (vezi toată discuția)
Este legal ? IonPopescu-B IonPopescu-B Bună ziua. Cu toate că,de la prima adresă către expertul desemnat, i-a fost solicitată atașarea la lucrarea de expertiză a dovezilor de ... (vezi toată discuția)
Recuzare expert? MargineanuGabriel MargineanuGabriel Buna ziua Am o nedumerire legata de modul in care trebuie sa actionez. Imi este atacat de ceva vreme titlul de proprietate pe un teren de catre un vecin. ... (vezi toată discuția)