avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... JUDECÃTORIA PRIVATÃ !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

JUDECÃTORIA PRIVATÃ !

Bună ziua.
Este drept ca un proces să fie amânat 11 termene la rând pentru că expertul nu își
depune expertiza.
Acum,după un an,a depus un fals prin care arată că părțile au fost chemate la fața locului,fără a atașa și scrisorile prin care le-a chemat (pentru că nu le-a chemat)
Aici,la judecătoria privată,primarul localității,care este vecin de casă cu mine,vrea
să-mi fure 4000 de mp-pentru că nu au fost înregistrați la Reg.agricol și,la marginea suprafeței este o cișmea (12 mp) care este în domeniul public.
Profitând de imensa corupție din regiune,tot amână-după cum arătam- și nu știe cum să mă deposedeze.
Ca și suprafață,terenul este mai mare decât cel de la Reg.agricol dar,ca și vecinătăți terenul este cel din Titlu de propritate.
Nici o altă persoană nu revendică suprafața care,dealtfel este între două curele paralele și la capete sunt delimitate de două drumuri-acum asfaltate.
Procesele verbale de punere în posesie ale celor doi vecini,ar putea fi cerute ca probă în instanță? Menționez că unul dintre terenuri este stăpânit abuziv de către primar,fără vreun act;poate vrea să se extindă și la mine.
Dacă 12 metri sunt trecuți în domeniul public,este îndreptățit primarul să solicite
restul suprafeței ? Dosar 801/267/2010.
Vă mulțumesc.


Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
IonPopescu-B, utilizator
macovei2000 a scris:

cum trebuie macar de acum in colo sa procedeze ca sa aiba probe impotriva avocatului daca si noul avocat face din nou la indigo ce au facut cei vechi,... cei vechi sunt cam scapati... (e clar ca daca v-a vandut....v-a vandut, probe nu aveti impotriva ei) si acum trebuie sa platiti un nou avocat pe langa problema veche si pe contectios administrativ x 2 ... deci treaba e ca trebuie platiti 3 avocati, deci vechiul proces si cele doua pe contencios administrativ, luativa un avocat din cei care v-au raspuns binevoitor aici, deja aveti de unde sa alegeti....speram sa aveti bani sau sa accepte un onorariu la sfarsit mai consistent, pt ca altfel nici nu aveti cum... din punctul mei de vedere nu exista acest avocat pe care il cautati (ei gandesc in oboseala si drumuri facute.....nu pot fi condamnati.. efectiv sunt zeci de drumuri de facut si multe hartii si mai trebuie facute si bine)

ce probe ai putea sa ai contra unui avocat cand te vinde?

Am urmatoarele dovezi,impotriva avocatei si a jude-lui:
- Cerere de amanare,formulata in numele meu-scrisa de avocata-neavand contract cu mine si,jalnic pentru jude-le care a acceptat-o fara a cere imputernicirea,cererea nu are numele de familie;este scris”Subsemnatul St. Ion”.
Judele a acceptat-o.Este o cerere de amanare.
- O alta cerere de amanare,facuta in numele meu,este pentru incheierea unei tranzacti;au un tupeu neverosimil banditii.Judele a hotarat,impreuna cu avocata(care nu ma reprezenta pe mine) sa-mi tranzactioneze proprietatea !
- Avocata,dupa ce i-am cerut lamuriri (am studiat dosarul) a depus o cerere
prin care renunta la reprezentarea paratilor ! Ea neavand contract decat cu o persoana. Care parati? A recunoscut ca a facut faradelegea. Pare clar.
Dar e greu sa poata vedea si vreun procuror care nu raspunde pentru ineptiile sale.
Jude-le a lungit-o pana in prejma sarbatorilor de iarna,dec.2009,probabil pentru ca eu sa nu pot face recurs.
Am facut,el s-a pensionat si mananca linistit o pensie uriasa pentru ca a fost hot.
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
IonPopescu-B, utilizator
Art.cu amendarea expertului a fost abrogat.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
IonPopescu-B, utilizator
Buna ziua.
Pentru faptul ca nu am primit raspuns la o sesizare depusa la Judecatorie,dupa o adresa care CSM,am fost anuntat ca voi primi raspuns-in urma interventiei d-lor.Era in aprilie 2011,pentru o sesizare din decembrie 2009.
In luna iulie a.c. s-a confirmat raspunsul Judecatoriei Private,in sensul ca imi cereau,dupa redirectionarea CSM-ului,sa fac dovada confirmarii de primire a sesizarii din 2009. Am trimis si copia confirmarii de primire din dec.2009;de ce,oare nici acum nu pot sa-mi raspunda la cele sesizate. Oare,nu se asteptau sa mai am dovada ca le-am trimis o sesizare a unor faradelegi,iar Pres.Jud.tace nevinovat(a) ? Pres.Jud. a judecat,(tergiversat)cateva luni procesul aflat la rejudecare,nu cred sa aiba vreun interes in cauza,acum judeca un alt jude.,absolut (im)partial .Sunt 20 de luni de amanari pentru a anunta un expert sa faca o expertiza... falsa;
si acum au luat-o de la capat.
Eu am un respect deosebit pentru eficienta si corectitudinea magistratilor.Asa,in general.
Nu voi putea suspecta vreun magistrat decat de profesionalism,impartialitate si buna-credinta.In discutii,altfel...Doamne iarta-i !
O zi buna,in fiecare zi !
1) reclamati lipsa de raspuns, pe banda rulanta
2) in momentul in care adunati mai multe petitii, neraspunse sau cu raspunsuri nemultumitoare pt dvs, care alcatuiesc un conglomerat !.....numai atunci apelati la avocatul poporului pe email...nu va grabiti la avocatul poporului doar pt o singura petitie neraspunsa, pt ca veti primi raspuns!.. si orice alta solicitare nu va mai fi luata in consideratie, pe motiv ca a determinat favorabil.. ca dvs sa primit un (1)raspuns iar problema complexa nu o sa v-o mai reolva in complexitatea si totalitatea ei.... si veti primi raspuns ca singura cale va ramane sa va adresati instantei.. adica va trimite la plimbare si nu rezolvati nimic, decat daca prezentati toata situatia in complexitatea ei
3) la CEDO se invoca "lipsa dreptului la aparare" adica pe baza reclamatiei dvs contra avocatului la baroul avocatului, apoi la uniunea barourilor si apoi contra judecatorului... dvs veti inainta probe de reclamatii si, deci, sustineri despre procesul catre CEDO... ca sa vada CEDO.. ca ati fost lipsit de aparare !...( altfel cum sa dovediti?!), iar lipsa anchetelor si a raspunsurilor multumitoare sunt CONDAMNARI SIGURE LA CEDO....luati legatura cu mine daca doriti....materialele de suport CEDO - 10 fisiere de pe internet care sunt utile in faza de inceput, ca sa va lamuriti pt dvs ce doriti . La CEDO dati in judecata statul roman ca procesul a fost in neregula ! Adica....incorectudinea institutiilor ! Haideti ca aveti unde sa va adresati, in prima instanta procesul la cedo, dupa terminarea recursului ( in max 6 luni) este in limba romana, nu trebuie sa platiti taxa de timbru.....cereti si despagubiri niste mii de euro

nu uitati si reclamatia la adresa expertului !

la asociatia lui profesionala
apoi daca sunteti nemultumit
la ministerul justitiei, la corpul de control!

eu as face simultan toate reclamatiile astea... ca sa nu stau ca fraierul sa astept 30 de zile... si din nou 30 de zile.. dar nu garantez ca e bine ce spun

nu uitati ca puteti sa mai reclamati si la presedinte ( indiferent cum il cheama), reclamand faptul ca reclamatiile dvs au fost tratate cu superficialitate maxima

ideal ar fi sa aveti un avocat in spate....in care sa aveti incredere... apelati la o asociatia GRADO, care se ocupa de drepturile omului .... ei au avocati acolo....si noroc....APADOR CH se ocupa de alte chestii...

[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
ContSters83715, utilizator
mda...
daca ar fi dupa justitiabili cred ca toti avocatii care pierd un dosar ar fi la PUSCARIE.
desigur, impreuna cu cei ce solutioneaza o cauza..
trebuie, ca toata lumea sa inteleaga ca judecata se face la cererea justitiabilului..si nu a avocatului, ..judecatorul nu face decat sa zica da ori ba..
sunt minime chestiuni intermediare de dovada...insa la speta/postare
.......................

Alte discuții în legătură

Judecatorul expert IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Pentru ca pe 8 martie,expertul a depus expertiza la dosar,judecatorul a amanat procesul pentru observarea expertizei.Au fost depuse,tot atunci, ... (vezi toată discuția)
Este legal ? IonPopescu-B IonPopescu-B Bună ziua. Cu toate că,de la prima adresă către expertul desemnat, i-a fost solicitată atașarea la lucrarea de expertiză a dovezilor de ... (vezi toată discuția)
Recuzare expert? MargineanuGabriel MargineanuGabriel Buna ziua Am o nedumerire legata de modul in care trebuie sa actionez. Imi este atacat de ceva vreme titlul de proprietate pe un teren de catre un vecin. ... (vezi toată discuția)