Daaa, este minunata patania domnului. Cred ca ar trebui sa o postam undeva la "asa nu". Situatia se intampla tocmai pentru ca nu are avocat. A citit si dansul pe google cum se face actiune si da-i bataie singur intr-un proces cu statul... si interesele lui! Oameni buni, intelegeti o data pentru totdeauna ca asa cum nu va operati singuri cand va doare ceva, asa trebuie sa procedati si cand va cererti dreptul. Nu merge dupa ureche si stiti vorba aia, cum iti asterni asa dormi. Dar deh... de unde sa stie domnu de proceduri de genul stramutare, recuzare, amendare si mai ales de unde sa stie cum trebuie sa le formuleze ca sa aibe vreo sansa... asta e. Eu intr-un fel ma bucur cand patesc unuii asa, pentru ca numai asa inteleg ca zgarcindu-se la un onorariu care oricum era rezonabil, va pierde un bun al sau de cel putin 100 de ori mai scump. Felicitari! Acum cred ca vreti consolare... Dupa ce va scoateti singuri ficatul si splina, cautati un doctor? Nu mai am ce sa spun. #-o
Și avocata mea părea o doamnă dar,a lucrat,cu ajutorul judecătorului(primul hoț s-a
pensionat),împotriva celui ce o plătise.
Tocmai,nu a trebuit să știu până ce nu m-au lucrat mafioții.
Am cerere de recuzare din decembrie dar,instanța nu vrea să o abserve.
Continuați să dați cu capul,”persoanele care nu sunt de față” sunt cele bolnave,corupte...
~ Conținut șters la cerere ~
"Am cerere de recuzare din decembrie dar,instanța nu vrea să o abserve"
Mergeti mai departe si sesizati CSM-ul cu privire la acest aspect si apoi actiune in contencios cu despagubiri.
Sa tot schimbati avocatii pt .ca " sunt destui " nu e o solutie.....
Vă mulțumesc.
Tocmai,degeaba schimb avocații.
Unul s-a retras după ce judecătorul a hotărât că se pronunță,recunoaște în cererea de retragere a reprezentării că m-a reprezentat și pe mine,nu are nici un document prin care eu să-l împuternicesc dar,cu concursul judecătorului,a făcut asta profitând de numele de familie,care este același la doi pârâți.
Procurorii nu au luat în seamă actele ce sunt la dosar.N-au verificat niciodată
dosarul dar,le-am înmânat eu dovezile din dosar.
Nici bani,să testez toți avocații...
Acum dosarul este la rejudecare,fiind o judecătorie mică,la propriu și,mai ales la figurat dacă,în primă fază a judecat mafiotul ce s-a pensionat,acum a judecat,la
început Președintele Jud.care,l-a sesizarea mea cu privire la cererile false din 2009,nu a răspuns niciodată.
După 6 termene de amânare pentru adrese către expert,a fost înlocuit judecătorul
pentru că au schimbat completul (art.99,alin.11/Hot.nr.387/2005)
Judecătorul nou a amânat de 5 ori(până acum) pentru a se reveni cu adresă.
După ce a fost depusă expertiza falsă,la următorul termen s-a dispus...
revenire cu adresă către expert.